Tuesday, September 22, 2009

Kas pole tore...

... et nii palju huvilisi on ilmutanud soovi saada vahvat sallilõnga? Muidugi on tore! Kes veel pole jõudnud, andke endast julgelt märku. Vaatasin, et kui teid nii palju on, siis miks mitte ka kaks tokki välja loosida. Tegelikult on tekkinud moment, kus blogi huvilisi on enam mujalt kui Eestist. Seda kõike tänu ühele prouale, kes Ravelrys pitsikudumise teemas mind rahvale "ette söötis". Mul ei ole midagi selle vastu, kui pitsid minu blogis ajavad kellegi õhevile ja tekitavad soovi kududa. Ameerikamaiste prouade vaimustus kipub aga võtma selliseid mõõtmeid, et nad tahavad tulla külla. Haapsalu salli päevade ajaks. Siia, Eestisse, mis on välismaisele käsitöölisele lõngade hinna poolest paradiis. Lahe, kas pole!? Neile oma kahte jalga lonkavas inglise keeles reklaami tehes põrkasin probleemi otsa- väga vähe on inglisekeelset infot haapsalu salli kui sellise kohta. Ka Haapsalu linna ja kultuurimaja tegemiste tutvustamisel jäin keeleliselt jänni... Ja ei suutnud leida pilte selleaastasest kuduvõistlusest! See viimane on küll võib-olla mu oma süü, sest väga pikalt otsida ei saanud. Raske oli! Täna tulebki ainult juttu, pildid ootavad tegemist. Kaalulangetamise projektiga ITs sain napilt ühele poole- kõik sallid ju poolikud (kokku neid kolm) ja ega ma nii hoolega ei jälginud ka, et see 21. kuupäev juba uksele koputamas on. Nüüd jääb vaid oodata, millised on tulemused ja keda õnnitleda võib. Lõpetuseks tahaksin jagada veel vaimustust ühe poolatari tööde üle. Sattusin Ravelrys ringi vaadates tont teab, mis teid pidi tema blogisse ja enam tulema ei saanud. Olen selle nüüd otsast lõpuni läbi vaadanud ja natuke Google tõlkijat kasutades ka lugenud. Pisut naljakas see tõlge saab, aga midagi loeb ikka välja ka. Üks ameeriklanna kunagi kirjutas, et loeb selle tõlkija abil mu blogi ja olevat väga-väga naljakas. Nüüd ma usun teda :) Aga siin ta on- võrratud tööd- dagni14 nime all Ravelrys. Dagny14- my best greetings for you! I wrote that I´m your big fan, your blog is amazing! By the way- my grandfather was a Polack! He lived in Siberia and died long time ago before I was born.

7 comments:

Kristab said...

No näed kui tore, et Isetegija "allkirjas" aadressi ära muutsid. Pealelõunal sattusin veel vanasse blogisse, nüüd otse sinu tegemiste kajastuse uude koju.
Ja tean millest sa räägid - Google´i tõlkija on minugi tuju kordi ja kordi heaks teinud - eriti kui mõned kolleegid teistes riikides on üritanud eesti keeles tööasju kirjutada, kasutades google eesti keelt ka nendeks väljanditeks, mille kohta meil endil omakeelset väljendit polegi. Ihhii, ajab itsitama paljast meeldetuletamisestki :-P

meeli said...

Dagni14 on tõesti imeline kuduja, sinuga täiesti võrreldav :)

Anonymous said...

Tõsi-on mida vaadata!Ei tea kas see naine peale kudumise veel midagi teha jõuab? Kudumid on suurepärased!Aga sullegi jõudu!

Anonymous said...

Oi eelmise kommentaari kirjutas-külli nurgake-

Anonymous said...

Mina ei imesta, et sallilõnga soovijaid nii palju on - lõng on ju väga-väga kaunis!
ja seal blogis olevad asjad on lausa võrratud!
Hõbevaas

P6rgukiz said...

Tore, et siia kolisid :P Blogger on palju kenam keskkond blogi pidamiseks.
Mina olen viimane aasta vist juba copy paste teinud IT´sse bloggerist. Natuke kahju oleks ka sed IT blogi maha jätta, aga samas, kui võtta mõistusega, siis kes tahab leida, leiaks ka bloggerist :D

Jõudu Sulle kaunite asjade meisterdamises :D

dagny14 said...

Thank You!

I love Your blog;

Regards from Poland

Dagmara

Related Posts with Thumbnails