Monday, October 5, 2009

Kauniste lihtsate lillede valmistamine on üks teema, millesse takerdusin eile öösel. Imelihtne, hakka või proovima! Muidu kolasin ajaviiteks tundide kaupa mööda blogisid ja Ravelreid ja Isetegijaid... Lisaks sellele sain kui taeva kingituse- idee, kuidas moodustada pabermassile või triigitud Tyvekile/parketialusvaibale tugev tagapõhi, et teha korralik ripats. Sellele olen varem sadu minuteid mõtlemisaega kulutanud, aga tulutult... Kahjuks olen selle idee andnud prantsusekeelse blogi käest kaotanud, õigemini tööarvutis ära märkinud, aga lahendus oli imelihtne: konservikarbi kaas tuleb töösse võtta! Aga muidu? Muidu on meil kehvasti. Homme lähen arsti juurde, sest neljapäevast saadik saadab mind selline peavalu ja kaelavalu, et olen valuvaigisteid ja keemiat pidevalt täispumbatud. Kahe nädala eest sain metsast puugi, mille avastasin alles ülejärgmisel hommikul. Püüan nüüd ennast rahustada, et enne vereproovi tegemist ei ole vaja veel testamenti tegema kiirustada...

2 comments:

miokas said...

Kusjuures mul Krissu eelmisel aastal vorpis selliseid lillekesi teha. Rohkem tegemislustist kui vajadusest. Vanaema õpetas talle, nad olnud teinud selliste lilledega lasteaias rühmakaunistusi. Lihtsalt lisasid õiele veel rohelisest kartongist lõigatud lehe ja tulemus olla superefektne olnud.
Ainult, et juuresoleval õpetuses on lõigatud kokkumurtud salvetka otsad kaarjaks, mis teeb lillekese veelgi ilusamaks. Meie omad siin olid sirgete äärtega ja ikkagi hästi nunnud, pigem nelgiõit meenutavad.

Anonymous said...

Mirjum
Mida varem avastatakse seda parem. Mul oli mõned aastad tagasi puuk. Õnneks sain ta esimese ja teise kaitsesüsti vahel. Samuti peale puugi leidmist oskasin jälgida, mis toimub. Esimeste tunnuste ilmnemisel läksin kohe arsti juurde, andsin verd ja voila oligi puukentsefaliit. Kiirelt haiglasse tilgutite alla. Nii veetsin kümmekond päeva haiglas. Kontrolliti seljaajust proovi võttes ega meningiiti ei ole jäänud (see on üks puukentsefaliidi tagajärgi, kui õigel ajal jaole ei saada). Samas ega õiget ravi puukentsefaliidi vastu ei ole. Sulle tilgutatakse immuunsust tugevdavaid vahendeid ja organism peab ise hakka saama. Hiljem külastasid mind väga tihedalt külmetushaigused kuna immuunsus oli segi. Puukentsefaliiti põdenuna promon oma tutvusringkonnas puukentsefaliidi vastu kaitsesüstimist hoolega.
Igatahes testamenti pole mõtet veel teha. Ma olen elus ja terve. Mingeid tüsistusi ei saanud. Kui kiiresti avastatakse on paranemiseks kõik võimalused olemas. Samuti on hea, et teatakse mida kontrollida (avastasid puugi).
Loodan väga, et Sa ei nakatunud puukentsefaliiti. Hoian Sulle pöialt.

Related Posts with Thumbnails