Wednesday, October 14, 2009

Natuke norgus...

Ettevõtmisi ei saada alati edu... Kahjuks juhtus nii ka mu viimase kangelasteoga st suitsetamisest loobumisega. Pärast kahepäevast "paastu" istusin õhtul vannis ja nutsin, sest nii sant oli olla. Siis seadsin sammud poe poole, sest ebanormaalse minu pärast kannatas juba terve pere. Natuke on enda ees häbi ka, et jälle kord ebaõnnestusin. Vabanduseks vaid see, et kuna arstirohud on nagunii mu organismi hulluks ajanud, siis see oli täpiks i-le ja rohkemat ma ei olnud valmis taluma. Muide, puugiroovi perearst minult ei võtnudki. Hoopis vägeva põskkoopapõletiku avastas. Sellest siis ka peavalud. Praegu tuubin ravimeid endasse ja pole enam hullu. Pildil oleva salli isevärvitud lõngast olen vahepeal juba valmis saanud. Nagu ka paljudel teistel, tuleb mul sügisel letargia peale ja väike värviteraapia kulub marjaks ära. Ma arvan, et valmis sallide pildistamine jääb ootama siiski seda aega kui ma uue fotoaparaadi kätte saan.

9 comments:

viki said...

Ühes mõttes oli uudis hea, aga see põskkoopa põletik on ka liig :( Parane ilusasti.
Mis suitsetamisse puutub, siis ei sa ennast piinata, kui sa soovid teha siis tee, aga ei aita ka ei tabla ega plaaster enne kui sa ei leia pidepunkti, mina enne ka ei suutnud jätta, kui avastasin et rase ja mees jättis enne lapse sündi ja võttis samal päeval kalli asja järelmaksu peale, et see kulutatud raha kulus nüüd järelmaksule ;)
Soovin lihtsalt kindlat meelt ja jõudu sulle.
Vinge sall :)

Anonymous said...

Tore, et puugi jama pole. Jõudu paranemiseks ;-)))))
Mirjum

Virmaline said...

Hea meel, et hullemini ei läinud (kuigi ega see ka hea variant pole), minu emal avastati aga borrelioos, ei pidavat hull asi olema, aga jah, ta saab hetkel ka keemiaravi, nii et... loodame parimat.
Räti lõng on superkena;)
Ma üritan magusast loobuda, 2 päeva on üle elatud:P

Tuulike Kivestu-Rotella said...

Ohh, see suitsetamise asi on minul nii, et olen leppinud sellise elu osaga nagu suitsetamine. Olin ka kaks kuud ilma, siis hakkasin emotsionaalset puudust tundma.
Lõng on väga armas ja küllap saab uhke sall! Pea vastu!

Annu said...

suitsetamisest loobumine on väga lihtne :D, minu abikaasa on meie koosoldud aja jooksul seda korduvalt teinud. kõige pikemad pausid on aasta-poolteist, siis hakkab jälle. praegu ka suitsetab, minu kurvastuseks.

Polkovnik (Kadri) said...

Ma ei poolda suitsetamist ja ise pole kunagi selle küüsi langenud aga olen näinud väga elegantset ja väärikat suitsetamist (pean silams naisterahvaid). On inimesi, kelle see pahe sobib ja annab isikupära. Kui see pahe on sinu loomuses ja sul ei ole sisemist soovi ja jõudu sellest loobuda, siis ära põe.

Anonymous said...

Head paranemist!Lõng on ääretult kaunis!Sellest tulenevalt sall ka!Jõudu ka suitsetamise maha jätmisel!Kui see lohutab,siis olen üks nendest,kes pole suitsu kunagi isegi proovinud mitte.

Anonymous said...

See viimane kom.on külli nurgake`selt.

Rees said...

Lohutavad sõnad on ikka toeks küll... Aitäh!

Related Posts with Thumbnails