Tuesday, January 12, 2010

Ideed...

... võivad vahel pea lausa paksuks ajada. Aega ei ole, et neist lahti saada st et neid ellu kutsuda. Raske valik- kas mõistlik palgatöö või "heas korras" kuplialune? OK, see viimane oli muidugi nali, aga vahel on tunne küll, et peast boheem valmis, muudkui mõtlen lõngadest ja helmestest.RADFlickris sattusin ettevõtmise peale, mis mulle imehästi sobiks. Panin kõrvataha, et selline vahva asi toimub, aga kampa lööma ei kiirusta. Sest, teadagi, aega ei ole!
Ettevõtmise nimi on Ring a Day  Minge vaadake! Muidugi on oht pöördesse sattuda, aga sellest ma parem ei räägi... sest miks peaksin ma üksi ideederohkuse käes kannatama ;-)

Veel inspiratsiooniks siis suured asjad ning lennukad ideed  Eunsuk Huri lehelt
Pilt: ohjoy.blogs.com


4 comments:

MARRE said...

oeh oeh oeh, Sa kõlad täpselt nagu mina :)Ma olen ka peast pärl täiesti. Ja lõng ja kangas ja traat ja vilt ja savi. Sõrmuseid ma õnneks teha ei oska :)

Kuigi üleskutse teha ükskõik millest sõrmus, on küll muidugi jube äge. Kujutan ette kuidas hajameelselt koosoleku ajal aknast välja vahin ja mõtlen, millest järgmist sõrmust teha :P Äkki peaks ikka proovima :)

siret said...

Ma kah mõtlesin seda posti lugedes, et - polegi ainuke. Tööl on raske olla ikka jah... Vahepeal saab vähemasti netis surfata ja blogisid uurida :D Suvel oli mul hea töö, kui arvuti mõtles pool tundi ühte asja - siis ma sain heegeldada :P

Rees said...

Nii armas näha, et on ka teisi, kes vahel piinlevad ;-)))
Tervitused!

Anonymous said...

Ajapuuduse ja mõtete rohkuse käes kannatajaid on rohkem kui küll. Siinkohal pean vististi olema tänulik, et oskusi vähe ja "välimist ilu" on koguseliselt liigagi palju... no selles mõttes, et kui mul on soov vähegi siivsalt välja näha, siis liiga silmatorkavad riided-ehted on tabu.
Samas, ega ma imetlemisest ikkagi ei loobu. Maailmas tehakse palju ja Sinu tegemised on ka sedavõrd omanäolised, et käin neid ikka salaja imetlemas ! Unistada on ju ilus !
Kui oleks minu võimuses, ma kingiks Sulle aega !
Sant.

Related Posts with Thumbnails