Thursday, April 1, 2010

Na(e)ljapäeva õhtu...

Päikeses kuu aega pleegitatud...
Nende lugu sai tegelikult alguse kui ma Novita ajakirjast otsustasin loobuda ja üks kena inimene Isetegija.net seltskonnast selle kommide vastu enesele sai. Ma olen nii suur unustaja, et ei suuda nime meelde tuletada, aga tervitused igatahes, kui sa seda lugema juhtud!  Komme oli palju ja kommid olid imehead. Hunnikut tõeliselt ilusaid kommipabereid vaadates ei suutnud ma vastu panna mõttele neist midagi teha. Tulemuseks siis käevõrud, mis siledad ja säravad. Lakikihte oma kolm-neli... Kuna ajaga on mul suhe viimasel ajal kuidagi nihkes, siis enne lakkimist jõudsid nad aknal ennast kahvatuks päevitada.

Natuke äkilisema tooniga kole-ehete sarja kuuluv käevõru:
Käevõru sees on esimeseks kihiks Saniidi-pudelist lõigatud rõngas, mis kaetud niidiga. Kuna esimene lahendus tundus liiga pehme ja pärast lakkimist ei olnud ikka "see", mida vaimusilmas ette kujutasin, siis läks täiega ümbertegemisele. Katsin rõnga mitme ajalehekihiga, värvisin säravaks ja plaasterdasin kõrvetatud suitsupakitükikestega. Nüüd tundus, et tulemus on ikka palju parem ja toekam. Kindel see, et kedagi ükskõikseks ei jäta ;-))) Mareli, suitsukonisid sa mu blogis küll näha ei saa, pakid on aga täitsa OK toormaterjal :)
 Minu readerisse jooksevad nii mõnedki blogid, kus on tegemist taaskasutusideedega. Nad ei jäta mind külmaks. Nagu ei jäta mind külmaks ka ehitustarvete pood. Ma olen seal vist kõik torud paar korda üle näppinud ja mutikaid peos veeretanud mõeldes, mida neist teha saaks. Aga nii hea idee peale ma poleks ka unes tulnud! Vaadake, kuidas värvikaartidest saab teha laheda LAMBI! Lehitsege seda blogi veel edasi, tegemist on väärt ideedepangaga- http://diygadgets.blogspot.com/

Vihjeks järgmisele postile aga viimane pilt:
P.S. Mitte kordagi ei ole mind täna hanitatud!?! Naljapäev, või asi...

3 comments:

Monika said...

Need Geisha käevõrud (on ikka ju selle kommi paber?) meeldivad mulle väga! Jään põnevusega ootama, mille detail seal alumisel pildil paistab.

Merlin said...

mul tuli kohe kommi isu pääle:)

Kadri Kivistik said...

Tervitan sind vastu! Juba ootasingi, millal üks roosakas-magus taaskasutus idee sul tuleb :) Käevõrud on marulahedad!

Related Posts with Thumbnails