Wednesday, May 12, 2010

Tõeliselt päikeseline päev annab taas jõudu, et edevalt oma salle teie silma alla laotada.

Ammukest see oli, kui ma siin Greta Garbo kirjast rääkisin ja salli peaaegu valmissaanuks lugesin. Nüüd on ta kohe nii valmis, et mõnda aega Etsy poes müügiski olnud. Kes endale soovib, siis palun! Olge lahked!
Kui ma Garboga alustasin, siis olin kindel, et sellest tuleb üks väga vinge sall. Pärast esimest mustrikordust tundus, et midagi oleks nagu viltu. Ma siiamaani ei saa aru, mis see täpselt oli, aga järsku kadus isu tervet salli sellisena kududa. Küllap liiga lai ja pikk mustrikordus silma ees mind häiris, mis muud. Tavaliselt meeldivad mulle sellised pisikesed mustrid, aga vahelduseks on hea ka suur, millel näpuga järge ajada.
Mõnda aega ma siis kaalusin, et kas jätta kudumine lausa pooleli või muuta hoopis mustrit. Kahe südametega motiivi vahel olevad read läksid imekiiresti ja nii otsustasin, et ma parem koon kiiresti, kui et jätan pooleli. Neid pooleli ja harutatud jupikesi on liigagi palju olnud. Tavaliselt ma paarikümne sentimeetrist salli üles harutades kahjutunnet ei tunne (kui on ikka näha, et head nahka ei tule...), aga selle puhul oleks olnud kurb küll. Nii ma siis otsustasin seljaosa teha kiirvariandina.
Nagu lõpptulemuselt näha, polnud see halb otsus. Olen rõõmus, et ma selle mustri siiski ette võtsin. Nüüd võin öelda, et vähemalt ühte Garbo-mustrit olen kududa proovinud :-)
Materjal: Ogre 28/2 peenvillane
Varras: 2,75
Mõõdud: 180X62cm, nupud üheksakordsed
Muster kasutatud salli otstes. Greta Garbo kiri 2, Haapsalu Salli raamatust.
Äärepits jälle kord otse külge kootud.
Postitusele pealkirja panemisega olen hädas... Mitmes see nüüd oli? Kodus märkmikus on kõik sallid kenast ritta seatud ja tegemise lugu kohati ka üles tähendatud, aga praegu peast öeldes on mul segadus. Igatahes kahekümnes ta ei ole. Kahekümnes tuleb roosa ja on juba varrastel ;-)

1 comment:

tõrvalill said...

Väga ilus Garbo, mitte midagi pole viltu! Keskosa ongi omapärane ja armas. Nõustun täielikult, et suurt mustrit on tüütu kududa.Edu...

Related Posts with Thumbnails