Thursday, July 15, 2010

Eelmise nädala sall...

... sai lõpuks pildile. Nagu näha, on kuumalaine mu blogimise täielikult halvanud. Lihtsalt ei suuda leida sellist momenti, et ilma tilkumata arvuti taga istuda. Sallist viisakamad pildid tulevad siis, kui jälle temperatuur vähe normaalsem on ja toimetada lubab. Ma olen nagu vanamutike, mitte üks põrm ei kannata kuumust.

Sall siis Ingrid Rüütli kirjaga ja kahest alustatust lõpetasin selle viie mustrikorraga salli. Kuuega ja pisut peenema vardaga tundus, et tuleb ikkagi liiga lai. Pooleli jäänud jupp ootab nüüd saadetise saabumist Hiinast ja tõenäoliselt kasutan selle ära käekoti tegemiseks. Hiinast nimelt on tulemas paar kotiraami. Jälle midagi põnevat...




Aga selle nädala sall on ka töös. Seekord Midara Microst ja imelihtsa mustriga. Kuna elus on praegu väga-väga pingeline aeg, siis tahtsin sellist salli, mida tehes ei peaks üldse mõtlema. Et lihtsalt kood ja töö edeneb. Mustri valisin Pitsilistest Koekirjadest ja see on põhimõtteliselt pohlalehe mustri laiem versioon. Väike nupp ka ikka sisse, muidu pole ju "päris" ;-))
Kuna pildid on tehtud üleeile, siis tänaseks on see jupike juba priskelt pikkust visanud. Püsin graafikus. Üheksast sallist neljas...





7 comments:

Triin said...

Mulle väga meeldivad Sinu haapsalu sallid! Ingrid Rüütli kirjaga sall on kaunis :)

Anonymous said...

Kenad ja õhkõrnad Haapsalu sallid! Võrratud! Ma ise koon ka praegu sarnaseid salle- väga mõnus ajaviide! Jään ootama järgmisi salle ja postitusi! Nobedat näppu!

KK said...

Ilusad sallid!

Ma ise kudusin viimati kut loom kui vanaema oli vaja valvata. Kuidagi inimene hoiab end ise balansis, kudumine killib stressi parimal viisil.

timps said...
This comment has been removed by the author.
rosalia said...

Stunning work! Knots are perfects!

timps said...

Oih, kommentaari kustutasin ära. Kiitsin Su salli seal. :)

Karin said...

Google translations can be strange but as I understand the next post your grandma passed away and I´m really sorry for your loss. I hope that she lived her life as much as she could due to circumstanses of life.
I have a question about the yarn you are using for the gorgeous shawls. Can you compare the texture of it with anything we could get a hold on in the rest of the world?

Karin

Related Posts with Thumbnails