Saturday, February 19, 2011

Külmavõetud, aga elus...

Täitsa kummalised on need praegused ajad... Pidevalt on tunne, et hool ega hoobil pole vahet, kõik keerleb kui oravarattas. Ei jõua kirjadelegi vastata... Ma usun, et jagan seda tunnet paljudega. Stress, öeldakse.

Teadagi, parim stressirohi on käsitöö. Vasakul on pilt, mida vaadates võivad püsikülastajad ohata, et isver, jälle seesama Ruby, tüdruk kordab ennast! Vat ei ole seesama, juba uus on! Eile-üleeile olidki sellised vahvad päevad, kus ma sides postitasin lausa viis pakki. Siia ja sinna ja siis vee kolmandasse kohta. Ruby läks ka uuele omanikule, kes just siit blogist selle mõtte üles noppis, et võiks kanda sellist väga romantilist pilgupüüdjat. On ju selline ütlus, et küsi ja sulle antakse. (Aitäh, Kristiina, mind leidmast! Loodan Rubyle pikka iga ja rõõmsaid hetki su seljas)

Mäletate, ma kurtsin, et vajalikust tellitud lõngakogusest eelmise Ruby puhul jäi palju järgi? Näed siis, sellest sai terve uue Ruby ja pisike kerapabul jäi veel järgi ka! Kolmandat sellest ei tule :-)

Muidu ikka sallid ja pitsid ja pisikesed põnevad mõtted. Nüüd on siis otsustatud, et minust alates suvest enam palgatöötajat ei ole. Vähemalt mitte mu praegusel kohal. Jänes on põues küll, aga kui ma seda praegu ei tee, siis tõenäoliselt ei teegi kunagi ja kahetsen. Nagu Äripäevas üks pealkiri lohutavalt ütles, ei ole praegusest hetkest paremat ja soodsamat aega/võimalust ettevõtlusega alustada/selles läbi põruda. Öelge, et ma pole päris segi! Öelge, et see ju ometigi õnnestub!

P.S. Täna olen ma juba ISE autoroolis ja sõidan omapäi. Lubadele peaks peale trükkima küll Märjamaa-Rapla, sest linna ma veel minna ei julgeks. Maakate värk :-) Aga hea on ikkagi.

17 comments:

lehmlendab said...

Tubli! Ilus Ruby ja julge otsus! Ja mis siin ikka karta, kui ei tulegi omadega rahaliselt välja, jõuab töökoha uuesti otsida.

urri

Liis said...

Just nüüd ongi õige aeg!
Kui veel oodata, et ehk tuleb parem aeg, siis võib juhtuda, et see ka tuleb millalgi, aga siis on huvitavamad hetked ehk möödas. Või sellised, millest õppida on.
Olen Su blogi viimased kuud jälginud. Sa tundud olema tugev ja tubli naisterahvas, kes saab alati hakkama. Sinu suurepärased tööd on imetlusväärsed!
Tuult Sulle tiibadesse!

KK said...

Ma arvan, et see Ruby sobib kandjale valatult :)

Maret said...

Väga julge (ja usun, et ka) ainuõige otsus.

Ruby on fantastiline.

Laura said...

Issand, issand, kui ilus Ruby. Ma ei saa sellest üle ega ümber. Wow!

Taive said...

Jõudu tegutsemisel! See on asi, mida mina ette võtta ei julge, ehkki olen mõelnud...aga ma ei ole ka nii kange käsitöö tegija, kui sina oled. Aga kapsun on väga ilus!

Katrin mdmB said...

Kampsik on imekaunis! Oh, sa oled julge küll :) Täitsa kadestan! Ausõna...

Monika said...

Väga ilus Ruby!

Miuks said...

Oi, sellist iludust tahaks- kadestan tulevast omanikku! Julge pealehakkamine on pool võitu. Kui juba selline mõte tekib, siis tuleb kindlasti ära teha. Edu!!

Arella said...

Imekaunis Ruby! Sinusugune hakkaja naine peabki ettevõtjaks hakkama, sest seda sa ju teed praegugi. Siis saad täielikult pühenduda sellele, mis tõesti meeldib! Edu autojuhtimisel, seegi nõuab julget pealehakkamist. Varsti kihutad kui proff!

Evelin said...

Imeilus Ruby!!! Kadedaks tegevalt tubli :D

Heli said...

Perfektne teostus jälle! Soovin kogu südamest edu ja muidugi jaksu!

Anonymous said...

Oi kui ilus kampsik! Palju õnne isepäi olemises, see õnnestub Sul kiindlasti hästi! Sa oled noor ja teed nii ilusaid asju, siis jõuad neid palju teha. Oleks kahju raisata aega vägisi tehtud tööle tahtmist mööda tegemiste arvelt.
Marien

Kadri Kivistik said...

Ma juba eelmise Ruby peale muudkui pühkisin tilkuvat tatti, mis ma nüüd peale hakkan? :) On sul isu veel samasugust kududa? :P

Ja ma nii väga soovin sulle kõige paremaid kordaminekuid oma enda ettevõttega! Ning juhilubadest - kui vaja, siis saad sa kindlasti igal pool sõidetud, rahulikult ja märke jälgides ei ole linnas ka miskit hullu :) Ja kui valesti pööradki, siis saab alati tagasipöörde teha ;)

Anonymous said...

Tänud selle imeilusa kampsuni eest, käisime ennast juba kohvikus näitamas, ilus, ilus, ilus!Kristiina

Rees said...

Ma tõesti tänan toetavate sõnade eest! Kust mujalt ma neid ikka saaks, kui mitte teilt kõigilt!?

AITÄH, väga südantsoojendav on teada, et eneseusk, kui ta ka vahel kõikuma lööb, saab taas turgutust sõbralikest sõnadest.

Silvia said...

Sa oled tõesti andekas ja loomulikult tegele ikka sellega , mis meeldib ning mis hästi välja tuleb. Kindlasti läheb siis su ettevõtmine ilusti käima. Rõõmu teebki praeguse aja juures see, et nii paljud inimesed on hakanud ise looma ja tegutsema,mitte ei raiska end tehes vastumeelset tööd kellegi teise ettevõtmises.

Related Posts with Thumbnails