Thursday, April 28, 2011

Taas eksperiment...

Öösiti tulevad vahel väga eriskummalised ja huvitavad mõtted. Kui sa pead töö tõttu üleval olema, siis on huvitavatest mõtetest ka kasu, sest need hoiavad ärkvel. Mul nimelt lõppeb eelviimane öövahetus kohe.

Tuli mul selline idee, et kui eelmisel aastal panin end proovile üheksa nädalat järjest salle kududes, siis sellel kevadel  võiks olla hoopis kiirkudumisega kursuste lõpetamine. Jooksva projektina ja teie kõigi pilgu all.

Kuna viimastel kuudel on juhtunud nii, et palju plaane on tihedalt üksteise järel või samaaegselt töös, siis olen tegevusi edasi lükanud ja paistab, et see hakkab kibedalt kätte maksma. Käsitööga Tööle lõpunäituseni on 20 päeva (!) ja ma ei ole veel oma lõputööd alustanud. Paanika, täitsa õige! Paanika on peaaegu kohal juba :-))...

Sel pildil on algus küll lõputööks tehtud- proovilapid on uhked- aga neist ei piisa ju! Tahtsin valmis kududa midagi suurt.  Midagi hirmus vahvat!! Et see oleks käsitöölisetee alguses selline kena ja priske Pirakas ning jääks inimestele silma...

Mis ma jahun, ütlen siis otse ja julgelt välja, et tahan kududa kleidi! Pitsilise. Õrna. Piduliku. Aga aega on jäänud hirmus vähe. Täna öösel siis mõtlesingi välja, et äkki sõprade abiga õnnestuks...

Viitsite mulle 20 päeva pöialt hoida kui ma teile kogu aeg raporteerin? No mitte kogu aeg, aga paari päeva tagant ju võiks... Kui ära hakkan kukkuma, siis teete kommentaariumis kisakoori ja ma kuulen, ning koon taas... Kuidas tundub, aitate natuke mind motivatsiooniga?

17 comments:

Unknown said...

Mina hakkan kohe praegu utsitama - ma lihtsalt ei jõua tulemust ära oodata!

Anonymous said...

Ikka toetame- löö kohe vardad sisse, siis läheb kiiremini edasi ja kanna igal pool kaasas. Kui võimalus tekib, siis vardad välja ja kuduma. Edu! Kiireid näppe!

Malle said...

Muidugi toetame! Pildil proovilapid on nii uhked

Helena (Jenniplika) said...

Mina võin utsitada küll, seda enam, et ehk see kandub siis mulle endale ka üle ja ma hakkan ka rohkem tegutsema :o)

Sallihullu Päevaraamat said...

Muidugi toetan! Aga kui näed, et aega ikka hakkab nappima tee minikleit, õlapaeltega:)
Pille

Monika said...

Hoian ja toetan!

Heli said...

Hoian pöialt!

Helen said...

Haaran kohe pöidlad pihku ja jään kannatamatult lõpptulemust ootama. Aga sulle jõudu tööle!

Drex said...

Muidugi toetan

Arella said...

20 päeva pöialt hoida kahjuks ei saa, hakkab oma elu väheke segama ;) Moraalseks toeks võin olla küll. Koo ülevalt alla ühes tükis, siis tuleb nii pikk, kui jõuad kududa ;)

Rees said...

Aitäh-aitäh! Ikka natuke toekam tunne, et kellelegi mu paanikaosakond korda läheb.

Tegelikult selline teiste silme all kudumine, ma loodan, distsiplineerib natuke.

Kuukala said...

Mina ka toetan ja loen huviga raporteid, sest Su tegemised on lihtsalt nii ilusad! Ja salamisi loodan, et ma ka siis leian innustust ja aega lõpuks oma esimese haapsallasega vähemalt algust teha (eeltöö on juba vähemalt tehtud :)). Jõudu ja jaksu Sulle!
eidzu

Kadri Kivistik said...

Muidugi hoian pöialt ja kui vaja siis varbaid ka! Aga nüüd ära lobise siin, mine hakka kuduma! ;) Ja kui näpud villis, võid tulla aru andma :P

Anonymous said...

Ma ei ole küll valjuhäälne utsitaja, aga astun ikka aeg-ajalt siit läbi ja imetlen Su tegemisi. Loodan, et ka vaikne imetlus ja sosinal lausutud edusoovid aitavad Su projekti õnnestumisele kaasa!
Sant.

Mareli said...

Kui sa algul abi küsisid, mõtlesin, et soovid ikka, et me kududa aitaksime . :-) No, et igaüks tuleks ja kooks järjekorras mõne rea. :-)))

Kata said...

Mul pöidlad pihus ning valmis Sind mõtte tasandil aitama :P Igatahes jään seda kleiti huviga ootama!

Rees said...

Aitäh jällekord!
Mareli heast mõttest võiks sündida tore nö sõbrakleit!

Related Posts with Thumbnails