Wednesday, April 6, 2011

Varakevadine Muhu ja Saaremaa

Niipalju ma reisilt küll õppisin, et kui käsitööst rääkida, siis ei tohi mitte Muhu ja Saaremaad ühte patta panna! Seda toonitasid nii ühed kui ka teised :)
 
Kui esimese päeva märksõna: märjad jalad välja arvata, siis oli päris lahe! Ja alumine panoraampilt olgu isutamiseks neile, kes veel Muhu muuseumi pole saanud.

Vana hea Muhu huumori tavade kohaselt kostitati meid kõlekülmas kõrtsus esimese asjana jääveega ja siis 50 minutise ooteajaga enne kartulipüreed ja soojendatud poelihapalle. Meie lauas ainsa musta huumori austajana olin mina see, kes vett ka pruukis :-)

A muidu oli vahva ja jäin kahe päevaga saartel rahule. Tubli rahvas elab seal ja Muhu käsitöö värvid mõjuvad kui narkootikum! Ei saa küllalt, ikka võiks natuke veel olla...




2 comments:

Anonymous said...

Sa pidid küll siis köögi lähedal olema, et ainult 50 minutit ootasid. Meie ajaarvestuse järgi hakkas vesine kartulisonk liikuma 1 tund ja 10 minutit peale lauda istumist :P

Olen Ülle.... said...

Siis Saarlased etemad :) viimati kui käisime ekskursioonil siis mõnusa tuvlitampi ja notti pakuti, soe tee ja kohv ka :)

Related Posts with Thumbnails