Sunday, May 15, 2011

Kaks päeva veel...

Täpselt nii nüüd ongi, et kleit sai eile valmis, varrastelt maha ja mina kukkusin kokku. Ei, mitte kudumisest. Mul on täna olnud selline pea valutamise päev, et teist sellist ei mäleta ammu. Ibuprofeen on mõttetu võtta ja nii ma heidan nüüd jälle magama, migreen kaisus.

Homme sõidan Tallinna, kangapoodi. Peab ju leidma ometigi midagi, mida kleidile alla panna! Pärnus küsisin Abakhanis siidi ja puuvilla segu, selle peale tegid müüja silmad väga põnevaid pöörlevaid liigutusi ja mind juhatati polüestervoodrite riiuli juurde, sest paremat polevat. Ei, aitäh, sellisele kelidile selline aluskleit ei lähe mitte. Loodan, et olen homme jälle vormis ja suudan taas toimekas olla. Näituseni on ainult paar päeva!

6 comments:

Arella said...

Oi, Reesike! Sa oled üks "hull" turbokuduja! Hoia oma tervist! Ega keegi seda sinu eest teha saa. Edu kleidi viimistlemisel! Tulemus on kindlasti super :)

Kista said...

Hurraaaa!!! jään pikisilma valmis kleidist pilti ootama. See on kindlasti imeline.

Polkovnik (Kadri) said...

Eelmise kommentaari jätkuks ... tuleb tõdeda, et ilusad ja hullud ideed tulevadki äkki ja näiliselt ebasobival ajal. See omakorda paneb proovile idee olulisuse. Kui ümbritveda faktorid hakkavad ideed pärssima ja lämmatavad mõtte, siis järelikult ei olnud elujõuline mõte. Aga kui idee saab teoks hoolimata kõigist näilistest takistustest, siis on see läbinud oma esimese tuleproovi.
Kallis Rees, sul on andeid, mida suurel enamusel meist pole ja sinu usk endasse saadab korda pisikesi imesid. Puhka end välja ja parane kiiresti. Ootame kleidi esietendust!

Anonymous said...

Rees !
Pea vastu. Elan Sulle igapäev kaasa. Kas Pärnus linnarahvas saab ka teie näitust näha?

Jaanika said...

Võimas! Ootan samuti suure põnevusega viimistletud kleiti! SUPERTUBLI!

Rees said...

Aitäh toetamast!
nii nagu see peavalu mu eile ootamatult vallutas, oli ta õnneks tänaseks hommikuks ka läinud!
Lihtsalt üks paha päev vist...

Related Posts with Thumbnails