Monday, May 16, 2011

Päevake veel ja siis...



5 comments:

Anonymous said...

Siin, Sinu uuemas blogis jätan ma ilmselt esimese kommentaari, mis ei tähenda, et ma pole Sinu töödele ja tegemsitele kaasa elanud :) Pean nüüd midagi ülestunnistama: kunagi nii ca 5 aastat tagasi, kui oli veel olemas IT pood olid sul seal müügis pistsilised sallid ja ma mõtlesin, et miks küll üks inimene raiskab annet ja teeb suure töö ära akrüüllõngast ja pildistab selle salli nii kirjul kivil, et mustrit polegi näha - nii ma mõtlesin, aga välja öelda ei söandanud ja kes ikka tahab mingit kriitikat oma tegemiste kohta kuulda ... ja mis õigus mul üldse selleks on ... Aga nüüd tahan öelda hoopiski, et oled tegelikult ju väga lühikese ajaga teinud läbi tohutu arengu. Ei jõua ära imestada, mida kõike sa suudad ja jõuad. Ja milline KVALITEET Sinu tegemistes välja paistab - ma ei mõtle siin ainult konkreetselt käsitööd (seda niikuinii), vaid ka igasugu muid asju, kõik su turundusstrateegia on nii läbimõeldud, asjalik blogi (kenad pildid, asjalikud ja teaberikkad tekstid jms). Samuti meeldib mulle, et sa ei pelga seda, mida oled ise õppinud ka teistega jagada. Ja kuigi me isiklikult tuttavad ei ole, siis virtuaalselt juba mõnda aega ja mulle tundub, et oled sõbralik, avatud ja lihtsalt tore inimene lisaks sellele, et oled tõeline Meister käsitöö alal. Ühesõnaga müts maha Sinu ees :)
Tervitab Dragonfly IT-st

Rees said...

Dragonfly, ma väga tänan sind nende sõnade eest!

Tegelikult olen ma ise aeg-ajalt oma varasemaid töid vaadanud ja imestanud, küll mitte kordagi kahetsenud. Areng, tuleb tunnistada, on suur ja see meeldib mulle. Selle nimel on ka vaeva nähtud. Samas ma tean, et on ikka väga pikk maa minna enne, kui Meistri nime kanda võtta. Või disaineri nime, või mistahes nime. Ma olen käsitööline, suhtun sellesse kirega ja olen õnnelik, et ei läinud viiskümmend aastat näiteks aega enne, kui avastasin, et see on pärisosa minust.

Tänan sind veelkord ja tegelikult olen tänulik ka puudusi väljatoova kriitika üle. Kui seda kommentaaridesse ei söandata panna, olen alati meili teel olemas. Seda võimalust muide on ka kasutatud ja ma saan ainult rõõmus olla, et on neid, kellele korda läheb ja tänu kellele ma saan muutuda veelgi paremaks.

Anonymous said...

Kui kudukoomast välja oled saanud siis- pilti! pilti! :D
Kogu näitusest ka kui võimalik. Ja võta oma suurteos kindlasti Viljanisse kaasa!
-Monika

Helena (Jenniplika) said...

No mina igatahes astun reede pärastlõunal gildist läbi ja lähen seda näitust oma silmaga kaema :o)
Ja ma usun, et ma saan seal vägeva emotsiooni!

Anonymous said...

Tänud Sulle Rees!
Käisin näitusel oma silmaga imet vaatamas. Külastajad ei uskunud et see kleit on käsitsi kootud, juhatasin nad Sinu blogisse vaatama töö käiku. Oled fantastiline!

Related Posts with Thumbnails