Wednesday, June 15, 2011

Kes teeb, see jõuab...

Seda vanarahvatarkust, mis pealkirjas, armastan ma ikka aeg-ajalt korrata. Kas siis endale, või teistele. Praegusel hetkel on nii, et muudkui teen ja teen, aga tunne on, et kuhugile oma tegemistega ei jõua. Palju töid on pooleli, palju töid on plaanimisjärgus. Eks see vist ole ka natuke nagu alguse-ehmatus, et nüüd tuleb pere toiduraha ju minu käte töödest. Õigemini oskusest neid tahtjatele müüa. Ei salga, et hirm on ikka nahas, aga see on vist ka loomulik.

Kui sissetulekutest rääkida, siis põrkasin täna taas ebameeldivuse otsa. Etsys on konto seotud Paypaliga, raha enda krediitkaardile kandmisega polnud probleeme. Aprillis sai aga kaart vahetatud ja algasid jamad. Küll ei hakanud Etsy sellega kokku ja küll Paypal, mitmepäevase muretsemise ja klahviklõbistamise läbi sain siiski asjad jonksu ning kuni tänaseni oli süda rahulik. Täna... täna siis juhtus see, et Paypalist ei õnnestunud teenitud raha endale üle kanda, kuna kaart, mille Swedbank mulle andis oli varasema Visa asemel MasterCard ja sellele ei saa summasid transportida. Saa sa siis nüüd aru, miks nõnda!? Kui ma siin kirjutamise lõpetan, siis kirjutan murest ka panka ja küsin, et kui uut lepingut pole sõlmitud ja arvenumbergi sama, siis miks kaart on teine. Kui sealt tuleb vastuseks, et see ka mõni kuremure, siis ma ei teagi, mida teha... Raha on, aga kätte ei saa. Ja millegipärast on mul tunne, et sealt tuleb see kuremure jutt...

Vahepeal olin tõesti blogi natuke hooletusse jätnud, aitäh usinale tagant torkijale üle-eelmise posti kommentaariumis, muidu poleks tänagi siia tulnud. Oleksin ehk heegeldanud. Just sedasama valget kleiti, mis peab valmis saama jaanipäevaks. Progress on olnud edukas, kogu planeeritud töö on sujunud just mustri ja lõike ja tellija suuruse järgi. Praegu olen takerdunud pisut varrukate kaenlaaluste juurde. Mõtlen kuidas teha nii, et töö ei jääks lokkima, vaid oleks perfekto. Sellise mustri  juures vajab natuke nuputamist.
Tegelikult sama kiire, kui selle kleidiga, on mul ka paari salliga. ERMis sai üks müüdud ja too peaks uue kodu leidma Inglismaal. Võimalik, et sellest sallist veel kuulete, kuna mul oli au ostjat ka paari päeva pärast kohata ühel vahval üritusel. Ja sellest vahvast üritusest ning seltskonnast tasub ka pikemalt pajatada, aga seda tõesti järgmisel korral.

P.S. Sööge vitamiine ja ärge võõrastega palju musutage- mingi jube ülemiste hingamisteede ja kurguviirus on liikvel! Murrab nii pisikesi lapsi kui ka täismehi, julma palavikuga muide. Meie peres juba kaks langenut. Pean vaid pöialt, et ise terveks jääks.

13 comments:

airiangoorad said...

Tead, on mõni blogi, mida ei tohiks nii tihti vaadata, sest esiteks tekib endal nii jõuetu tunne, et miks mina nii ei oska(a õppida ka nagu ei viitsi, lihtsam on halada) ja teiseks süveneb soov sinult mingi asi tellida.:))
Mis muud, kui jõudu sulle! Puhas rõõm, et selliseid "hulle" meil eskisteerib.

Anonymous said...

see kleit on wow wow wow! väga vinge!

blauraute said...

Great work. It looks so beautiful.
Have a nice day
Roswitha

lehmlendab said...

Fantastiline kleit paistab tulevat - või mis, juba on fantastiline! OOtan, millal valmiskujul näha saab.
urri

Rees said...

Aitäh!
Thank you!

Anonymous said...

Tere taas!
Oled väga tubli , kleit tuleb kaunis ja tore et jõuad meiega jagada oma saavutusi. Olen valmis Sind edaspidigi tagan sudima et näitaksid meilegi ime sündi!

Snowdrop said...

Imekaunis!

Sokike said...

Pean pöialt, et pank Sinu murele ruttu lahenduse leiab, sest eks Sinu raha ole ju natuke nagu nende raha ka. :P

Kleit tuleb kaunis nagu muinasjutt! Sellise näpuosavuse ja hea silma juures pole ime, et Sa rahvusvahelist kuulsust kogud.

Hoian pöialt, et Sinu kaunist näputööst teie pere toidulaud lausa looka saab! (Ikka selles mõttes, et äri hästi läheks, mitte laua jalad poolikute tööde all nõrkeks. ;))

Rees said...

Aitäh kaasa elamast!

Kaja said...

Ilusad tööd sul! Ja nii tore on su tegemistest lugeda!
Nüüd praktilist juttu: ka mina sain pangapoolsel algatusel ilma minu käest küsimata MasterCardi Visa asemel. Põhjendus, et Visal on kuutasu. No mõtlesin päevakese, aga kuna olen kogenud korduvalt välismaal, et MasterCard ei toimi ja nad seda ei tunnista, siis vahetasin ta Visa vastu välja (see tehti tasuta) ja vähemalt ei pea jääma hätta kuigi on kuutasu, aga nüüd eurodes on see ka pisike :)
Jaksu ja inspiratsiooni ja teravaid silmi ja vapraid randmeid!

Katrin mdmB said...

Sellest tuleb tõesti ilus kleit! Kas oled pangast vastuse saanud?

Ruta said...

Ma nägin täna seda kleiti tellija seljas. Ma tundsin selle kohe ära! Mul ei jätku ülivõrdeid. Ja kuna ma ise tean ka kudapidi heegelnõel käes käib, siis ma tean täpselt KUI suur ja põhjalik töö see oli. Motiive sobitada nende lõigete vahele...uhhhh! Fantastiline!

Pikaajaline Sinu blogi jälgija-imetleja, Ruta

Rees said...

Oi, Ruta, aitäh! Sinu kommentaar tegi südame soojaks!
Tervitan!

Related Posts with Thumbnails