Thursday, October 13, 2011

Minu esimene näitus!

Mõista-mõista- mis on pildil?

Kes nüüd ehmatas, et oh, milline esimene lumi! siis rahunege. Ei ole esimene lumi, küll on aga esimene mu päris oma näitus ja pilt on klaasvitriinist võetud suunaga alt üles :-) Vaat kus ninanips, eksole!

Ehted, mille tegemisel kasutasin rämpsu, ehitusmaterjale ja muud kummalist on esitletud kolmes vitriinis Kehtna raamatukogus. Ruum on küll väike, aga ikkagi. Ehted, muide, ei ole uued. Need on alates 2009.aastast ja valitud välja just need "erilisemad". Kes soovib, võib kuu aja jooksul näituselt läbi astuda. Raamatukogu on avatud kell 11-19

Kui nüüd ikka see esimene pilt hingerahu ei anna, siis selgituseks olgu öeldud, et oli pisut keerukas panna ehteid välja ruumi, kus ei ole looduslikku valgust ning vitriinid on klaasid säravas alumiinraamis. Mina, kes ma pole kunagi varem midagi välja pannud, otsustasin olla julge ja keerata vinti siis juba korralikult üle. Kui klaas ja alumiinium, siis tuleks ometigi inimese pilku sellest ära kangutada!

Väljapanek on asetet "kaunitele" kassiliivakristallidest saartele ning olulist rolli mängib hoopis üllatusmoment ja selgitavad sildid. Kokkuvõttes ei kukkunud üldse paha välja ning mõte magedast linasest kangast väljapaneku all, mis olnuks teine valik, ajab judisema. Pildid ei anna kahjuks seda kihilisust edasi, sest kunstvalguses ei ole ma eriti osav piltnik.

Olen rõõmus, et nii juhtus. Reedel sain kõne korraldajalt ning ei suutnud vastu panna mõttele ehteid näidata. Selline ta sai, see mu esimene väljapanek. Olete teretulnud kaema!

Teretulnud olete ka laupäevasele kursusele Vuhti Galeriis Pärnus ning pühapäevasele koosmeisterdamisele Tallinnas Käsitööjaamas.

7 comments:

Heli said...

Palju õnne!
Kas tõesti kassiliiv - väga, väga ilus sai ja võib vist küll väita, et sellist väljapanekut pole veel nähtud:)

juta230 said...

Kusjuures see kassiliiv oma õigel otstarbel kasutades on ka ülimalt hea kraam:P. Aga ise poleks selle peale küll tulnud, et seda kunstipärasemal otstarbel kasutada:D

Merrukas said...

tubli oled

kassiliiv näitusel!?! väga kihvt!!!

kas näitus rändama ka läheb?

HandmadeByInks said...

Palju, palju õnne! Palun Pärnusse ka sama näitust :)

Maret said...

Väga lahe :)

Rees said...

Aitäh, aitäh!

Näituse liikumisega on nii, et kui kutsutakse, siis tulen. Praegu on enda tähelepanufookus täielikult teistel asjadel...

Tuulike Kivestu-Rotella said...

Palju õnne, Rees!

Related Posts with Thumbnails