Sunday, December 25, 2011

Haapsalu salli kursuste loosi võitjad teada!

Loosihiir on üle ekraani jooksnud. Pika sammuga vudis ta piki kommentaariumi üles ja alla. Ausalt, mul olid silmad kinni! Loosihiirele hüüdis "Stop!" minu tütar Ingel-Britt, kes just äsja pikemalt reisilt koju jõudis. Hiire alla jäänud kommentaar sai siis võitjana märgitud. Põnev oli meil kõigil- nii minul kui tütrel, isegi hiirel ;-)

Aeg on teha teatavaks kaks toredat naist, kes saavad Haapsalu salli kursustele  tulla tasu maksmata. Toredat pühadejätku ka teistele ja tänan, et olite abiks kohavaliku tegemisel. Palju õnne Anne ja Annika! (annero@hot.ee, Tartust ja anca17@gmail.com, Tallinnast). Aasta jooksul annan teile teada kõigist kursustest ning saate siis teha endale sobiva valiku.

Blogi päisesse on tekkinud nüüdsest eraldi leht, kus jagan jooksvalt infot kursuste ja teiste võimaluste kohta minu ja mu töödega kohtuda. Täiendust saab see pidevalt ning uusi kuupäevi hakkab lisanduma kohe aasta algusest. Hoidke silm peal! Kuna koolituste grupid hoian meelega väikesed (et igaüks saaks protsessist maksimaalset kasu), siis registreerumisega viivitada ei tasu.

Palju õnne veelkord võitjatele ja palavad tervitused kõigile, kes vastasid ja sellega mind aitasid! Kohtumisteni uuel aastal! Ja häid pühi!

5 comments:

Annika said...

Kallid Rees ja (minu suhtes) hea käega Ingel-Britt!
Suuuur tänu teile sellise armsa üllatuse eest!

Hästi kauneid jõule teile ja teistele kaunite pitside kudujatele!

Tänudega Annika

Lariata said...

Palju õnne võitjatele!
Kauneid pühi :)

Anne said...

Paremat kinki poleks osanud tahtagi!
Suur suur tänu fortuunale, hiirele ja otse loomulikult Reesile!
Kaunist jätkuvat jõuluaega!

Tänades, Anne

Anonymous said...

Tere!

Loosi6nn ei naeratanud ja seega tahaks uurida, et mis on haapsalu salli kursuse hind:). K2sit66jaamas pole veel yleval. Ja kas Tartu ka j6uab nii jaanuari v6i veebruari kuu sees:).

Tervitustega,
Sigrid

Laura said...

Palju õnne võitjaltele! Ja Sulle Liina, parimaid pühi!

Related Posts with Thumbnails