Thursday, January 5, 2012

Pitsikudumiskursus Raplas

Uue aasta esimese kuu koolitused olen ma nüüd koondanud kalendrisse. Kursuste väga lühikese kirjelduse leiab sealt samuti. Lähiajal lisanduvad Tartu ja Viljandi, võimalik et ka Pärnu kursuste ajad ja teemad.

Mõtlesin, et kui siin blogis iga kolmas sissekanne on reklaam, siis võib see ehk koormavaks muutuda. Hoian siis edaspidi teemad lahus ja püüan siia rohkem ka käsitööjuttu kirjutada.

Aga jah,  pühapäeval, 29.jaanuaril kella neljast ootan algajaid ja miks mitte ka pisut juba kogenumaid kudujaid Raplas pitsikudumistarkusi kuulama. Esimese tunni ma räägin, teisel teeme kõik koos kiire ja vajaliku proovitöö.

Pärast seda kursust oskad sa ise hinnata nii oma kudumiskäekirja kui lõnga-vardavalikut ja loodetavasti ei ole sul kunagi enam muret pitsi alustamise ja lõpetamisega. Kaasa saad põhjaliku kirjaliku materjali. Töövahendid ootavad sind kohapeal, kaasa osta saab ka kvaliteetset valget Haapsalu salli jaoks sobivat lõnga.

Registreerumine ja küsimused palun meilile liina.rees@gmail.com Kohti on kümnele ja kursus täitub maksmise järjekorras põhimõttel kes ees, see sees.

3 comments:

Olga said...

Kas Sa Tallinnas või Tartus mingi koolituse 26.01-09.02 ei plaani?

Rees said...

4.-5.02 Järve keskuses Haapsalu sall täitsa olemas.

http://liinarees.blogspot.com/p/kursused-ja-muugikohad.html

Kas tuled appi? Oleks vahva!

Olga said...

Appi? Mina Sulle appi? nalja teed?
Ma vist pean kohe registreeruma !!!
*läbi astuma peaks ikka...

Related Posts with Thumbnails