Friday, June 28, 2013

Suvetervitus!

Ma tean, et oma käitumisega viimasel poolel aastal olen olnud suur mõistatus. Kirjutamine ei tule välja, üritustele ei jõua, koolitused lõpetasin ära ja sõpradegagi on suhtlemine aeg-ajalt kui raske töö. Mis siis juhtunud on?  Kuna pea iga nädal pean mõnele neist küsimustest vastama, siis arvan, et oleks aus avaldada põhjus, miks üks lobamokast ja internetisõbrast käsitööline järsku kui musta auku kadunud on.

Ma nimelt olen seisus, mille puhul võiks Eesti (multi)filmiklassikat tsiteerides öelda: "Haudumine nõuab vaikust ja rahu!" Kes mind hiljuti näinud on, teab ka, et too haudumine on välja tulnud küll ja küll ning keskkoha ümbermõõduks on enam kui meeter. Jah, ma ootan beebit ja sellega on tõesti aasta algusest saadik olnud nii palju tegemist, et kõik muu olen lükanud kõrvale. Mõned asjad, õigemini paljud, päris raske südamega. Mitu kuud sõna otseses mõttes magasin maha ja veel paar kuud olen säästurežiimil, siis peaks pisikene piiga olema valmis meiega ühinema ja ma saan mingi aja möödudes taas endaks tagasi.

Tänan kõiki, kes on kannatlikult mu viivitamised, edasilükkamised ja äraütlemised talunud! Meilikastis toimunud vaikelu pärast on piinlik veel kaua...  Tellimustööd võtan ette vaid sel juhul, kui tähtaeg saab olla täiesti määramata. Hetkel lõpetan neid, millega plaanisin ühele poole saada kevadel. Aga muidu võiks öelda, et elu on lill! Kaunist suve kõigile ja ärge mind päris maha veel kandke!
Foto: Victoria ja Alberti muuseum

Related Posts with Thumbnails