Friday, November 7, 2014

Rõõm olla märgatud!

See oli üks vinge tuulega oktoobrikuine päev, kui ma võtsin rattad alla ja sõitsin Märjamaalt Kärusse. Jah, sellise nimega vahva koht on Raplamaal olemas! Sõidu põhjuseks oli see, et mind kui käsitöörindel tegutsejat on märgatud ja see teeb rõõmu.
Foto: Jaak Kadarik, Raplamaa Sõnumid
TÕN ürituste raames valiti parim täiskasvanud õppija, parim koolitaja ja koolitussõbralikum organisatsioon. Mul on väga hea meel teatada, et maakonna parimaks koolitajaks sain sel aastal mina. Aitäh tunnustuse eest! Suur keraamiline vaas jääb seda meenutama, nagu ka tänukirjad ja palju rõõmsaid nägusid ja positiivset emotsiooni selles sügises samuti. Minu kõrval on maakonna ja ka vabariigi selleaastane parim täiskasvanud õppija Airika Rahuoja, kelle uskumatu visadus on väga inspireeriv. Ja teiste prouade riietusest võib aru saada, kes organisatsioonina tunnustust pälvisid.

Ega ma auhinna üleandmisel saanud ka rääkimata olla. Kõikidele kohaletulnutele ütlesin, et tükike tööd on mul kaasas ja kiirelt andsin teada, et ühe õige Haapsalu salli tegemisel tuleb vähemasti paarikümmet raudreeglit teada ja silmas pidada. Nipet-näpet veel lisaks. Ja oli ikka tore küll kui hiljem kohviringis tuli lausa üks härra veel kinnitust küsima, et kas too sõrmusest läbimahtumine on ka ikka üks õige salli kriteeriume. No otse loomulikult, eksole!

Kuigi mu viimase aasta koolitamiste hoo on maha võtnud nii tütre sünd kui tervisehädad, kavatsen seda tegevust jätkata. See on nii vahva tunne, kui kahepäevase koolituse esimesel õhtul suure kodutöö koormaga naised tõsiste nägudega koju lähevad ja järgmisel päeval, sallikoolituse lõppedes on samavõrra rõõmsad, sest ebaõnnestumine on täiesti välistatud. Ma olen väga tänulik kõigile, kes on usaldanud mind pitsitarkusi jagama ja on rõõm, et nii mitmegi kursustel käinu tegemistesse on pitsiline pool kindlalt kanda kinnitanud. Varras sõlme ja südamest aitäh!


6 comments:

Neljandik said...

Palju õnne, tunnustus on auga välja teenitud!

Laura said...

Nii tubli oled! Palju õnne tunnustuse eest!

Elina K said...

Märgatakse ikka neid, kes on märkamist väärt! Rõõmu!

Martaberta Kompulsiivkuduja said...

Elina võttis mult sõnad suust ;) Nii ongi- teosta ennast ja saind märgatakse, selle tulemiks on aga palju -palju säravaid silmi :) Edu ja rõõmu!

Ennike said...

Palju, palju õnne! Sinu sallid on ebamaised :)

Rees said...

Suur ja soe tänu teile!

Related Posts with Thumbnails