Monday, November 2, 2015

Päris lumivalge ja süsimust villane lõng

Nii pikalt olen plaaninud ja nii pikalt olen otsinud head villast lumivalget lõnga. Nüüd leidsin ühelt Jaapani tootjalt ja pakun lahkelt kudujatele ka. Miks ma otsin, kui võiks Austriast vabrikust võtta, kust loodusvalget juba pikalt tellinud? Eks alati on võimalik leida ju midagi veel paremat. Sedapuhku on need villased lõngad mittevanuvad st soojema käega kuduja käes ei tohiks karvendama hakata ja pesemisel vanuda.
 Mõõduks ikka tavapärane 2/28 ehk 1400m/100gr, mis Haapsalu sallide kudumiseks hea. Hinnaks on praegusel saabumisnädalal 5eur/100gr, hiljem 5,5eur/100gr. Kui otsustad osta kilose pooli, on hinnaks 45eur/kg. Ostusoove ootan nagu alati meilile liina.rees@gmail.com

Lisaks lumivalgele ja süsimustale on mõne pooli jagu ka värvilisi lõngu, millest toonidest täpsuse huvides ei teinud tänase pilveilmaga pilti, vaid millesarnaseid värvikaarte otsisin ja millel on seetõttu kangesti peened nimed. Kaardi saab lahti nimele klõpsates. Vermillion on midagi madarapunase kanti, burnt carmine kohta võiks ilma täpsustamata eesti keeles öelda lihtsalt väga tume punakaslilla ja moss green on mahe tumedam roheline. Selliseid toone on siis lisaks valgele ja mustale saadaval tänasest.

Rõõmsat varrast ja rahulikku Hingedeaega!
Moss green
Vermillion
Burnt carmine

No comments:

Related Posts with Thumbnails