Monday, September 21, 2009

Vali endale lõnga!

Jah, vali julgesti endale lõng, mis meeldib!! Klõpsa pilt suureks ja vaata... Ma olen blogides kolades alati olnud väga õhevil ja erutatud, kui käsitööinimesed midagi jagavad. Kas siis sünnipäevade puhul või vahel ka niisama. Eriti kui see "midagi" on ilus ja ihaldusväärne ja tahaksin just SELLE meistri asja endale. Kommentaari jättes mul tavaliselt silmad suurest rõõmust hiilgavad, sest kui lotoõnnes kohe kuidagi ei vea, siis oleks ju ometi lootust, et seekord läheb teisiti... Kahjuks, tõesti kahjuks, ei ole mul teisiti läinud ja lugedes sedelilt välja õnnesoovi teise blogikülalise nimele, ei hiilga mu silmad teps enam mitte. Kui, siis ainult kurvastusest ja natuke. Olgu, hiilgamisejutu jätan nüüd sinnapaika ja kuulutan rõõmsalt avatuks lõngajagamise minu blogi kolimise puhul. Vaadake nüüd blogi aadressi, jätke see endale meelde (sest edaspidi hakkangi ma siin pesitsema), siis valige välja sallilõng ja jätke väike tervitus kommentaariumidesse. (Hoolitsege, et ma kommentaari tegija ka pärast tuvastada suudaksin st viide või kontakt oleks vajalik). Pildil on siis sallilõngad, mis ma olen ise värvinud. Mõned peenemad, mõned jämmemad, osadel järsem värviüleminek, osadel pikem ja laugem. Ilusad mu´meelest kõik. Võitjale teen toki lahti ja pildistan üle, et saaks siis lõplikult kindel olla toonide ja muu meeldimises. Ühest tokist olen arvestanud, et peaks saama kolmnurkrätiku. Suuruselt on enamik sellised, et saab keskmise räti. Aga olgu, tervitused kõigile ja julget sõnumite jätmist! Võitja nime annan teada selle kuu viimasel päeval. Ikka siinsamas blogis.

72 comments:

Mareli said...

No küll on kahju, et lahkud meie sõbralikust seltskonnast. Olen ise ka mõelnud, et milline keskkond parem on, aga pole välja mõelnud, millised on plussid-miinused. Sulle aga kõike toredat ja kohtume siis teistel aadressitel :-))
Lõngad pildil on superilusad, mulle meeldib kõige rohkem, see üleval pool olev lilla-kollase-rohelise kirju !!! :-))
Head blogimist !!!

Drex said...

OO, vat kuhu kolinud!. Nüüd tuleb oma blogisse uus aadress lemmikutesse lisada. Kurb küll, lihtsalt seal oli enne lihtsam leida, kui uus postitus olemas. Aga ju siis siin on mugavam. Ise ei tea ma pole siia bloginud ju, kuigi jah, kunagi oli ka ülekolimine mõtteis.
Lõngad on imelised, koon ka vahel, kuigi mitte väga palju. Esmalt jäi silma roosa ja musta (pruuni) üleminekuga lõng, pildi üleval keskel.

Rees said...

Ega ma IT rahva ridadest ei lahku, ärga nüüd kahjutunnet tundke, lihtsalt nüüd on mu blogini jõudmine rohkem kui ühe klõpsu kaugusel. Aga jätkan samamoodi. Küllap sõbrad leiavad ka tee siia... ITs muudan ma postituste alla ilmuva lingi ka ära, et mugavam oleks.

Unknown said...

Postitasin vist esialgu postkasti ja ei tea kas läks läbigi :D
Nimelt oled üks neist kelle postitusi huviga oodanud olen, on mida vaadata.Ja uue blogi peab siis lemmikutesse lisama et ikka aegajalt vaadata kas midagi uut ja ilusat tekkinud on.
Lõngadest meeldis alt se roosa lõng.

Virmaline said...

Edu uues kodus, et ikka kõik sujuks ning naabrid vaiksed ning lärmakad oleks:P:) Külastan kohe kindlasti:) Võrratult armas on see helesinine ning veel helesinisem 2 kordne lõng. Supervahvad lõngavärvimised, ise olen proovinud vaid taimedega värvida. Ausalt, kõike sooviks endale, selline lõngahull nagu ma olen:P

Anonymous said...

Mina külastan sinu blogi kindlasti, olgu see isetegijas, või siin ;) Sest sinu tööd on lihtsalt võrratud (eriti veel sinu sallid).
Jõudu ikka edaspidisteks tegemisteks ;)
Ja lõngadest on lemmikud üleval roosa-tumelilla ja selle all olev helesinine-tumedam sinine ;)

Kati said...

Tere tulemast!
Minu jaoks on siia tulemine isegi mugavam- sattusin siia juba eile läbi Ravelry... :)

AlexRobin said...

Igati tervitatav on blogi kolimine, sest antud mootor on palju-palju-palju readerisõbralikum ning disain ka kasutajakesksem. Igal juhul - torka näppu!

Lõngad muidugi ka lahedad. Eriti see rohelisekirju pusa all paremas nurgas.

kati said...

Mina jälgin alati neid kauneid rätte! Kõige kaunim lõng on helerohelise ja pruunuga all paremal.

kati said...

Nägid, siis! ;) Keegi jõudiski ette, aga tiba kõremal paremas servas kollase-pruuniga on ka kaunis!

Anonymous said...

Tere tulemast uude pessa :) Sinu käsitööd on alati hoolikalt tehtud ja viimistletud. Neil on justkui hing sees...
Õnne ja edu edaspidiseks!
Sallilõngadest meeldib roosaka-lillaka varjundiga lõngatokk. Ikka see kõikse ülemine :))

Liisu said...

Minagi käisin sind juba eile läbi Ravelry piilumas. Olen su blogi ka enne pidevalt piilunud ja jätkan seda ka edaspidi.
Sul on imekaunid sallid ja rätid!
Mulle meeldib see vasakul keskel olev hele-tumesinine lõng.

janikaa said...

Mulle ka meeldivad väga Su kootud rätid ja lõngad on ka ilusad ja huvitavad:)
Mulle meeldivad sinisekirjud ja roosa-lillaga lõngad.
Kindlasti jään Su blogi külastama ka edaspidi...

Unknown said...

VAhet ei ole kus sa blogi pead, ikka on huvitav lugemine ja ilusad tööd!

Ja lemmiklõnga leidsin ka- sinine-lillga.

Kelly26 said...

Olen rõõmus ja kurb ühteaegu. Rõõmus selle pärast, et selliseid blogisid leiavad suured otsimootorid märksa paremini üles. Nii mulle vähemasti tundub. Mina olen erinevaid käsitööga seotud otsisõnu googlesse tippinud ja leidnud mitme väga osava Eesti tegija, kel sarnasel Sulle nüüd on oma blogi just selles keskkonnas. Mis on ju hea - nii on Sinu tööd-tegemised palju enamatele avatud! Samas - oled IT-s alati rõõmustanud. Just logisin end sisse ning esimesena avasin just Sinu postituse! Lihtsalt. Harjunud. Iluga.
Palju edu ja õnne uues kodus! Tule meid ikka ka vaatama!
Minu lemmiklõng on rohelise-ja pruunikirju all paremas nurgas :)

Laima said...

Head bloggerdamist...leian Su kindlasti ka siit,sest mul ju endal pesake siingi,küll harvakasutatav...
ja olles Su kauneid salle ihusilmaga näinud ja käega katsunud,ei saa ju lõnga mitte soovida...et siis all vasakul roosa-beež...;)

Anonymous said...

Edu Sulle!Lõngad on Sul imeilusad! Võtaks kohe sülega ja hakkaks aga kuduma. Minu lemmik on see erksinistes toonides lõng seal üleval pool.
No ei saanud muudmoodi kommenteerimisega hakkama kui anonüümsena.
Mutt

Terje said...

Oh, väga hea, nüüd saab rss-iga jälgida ka ja puha ja sildid - need on ka mnuarust üks suur blogspoto-wordpressi pluss

Lin said...

Lõngahoolikuna ei saa ka mina kommenteerimata jätta! Palju õnne kolimise puhul, blogspot on hea koht ja eks meist paljud vist pane mõtetes ikka ja jälle plusse ja miinuseid kirja küll IT küll blogspoti poolele. Imetlen Sinu pabermassist ehteid, nende helmeste vorm ja struktuur tunduvad väga lahedad!

Ja otsustusvõimetuna pean kiitma, et kõikidest ilusatest lõngadest meeldivad mulle kõige rohkem helesinise-punase kirju paremal ääres ja sinise-valge kirju üleval paremal.

Tiina said...

Njah, tuleb lisada uus lingike lemmikute hulka, sest Sinu blogi ma küll külastamata ei saa jätta, see alati nii mõnus.

Kõik lõngad on nii ilusad, lausa raske lemmikut valida, üks lemmikutest on vasakul üleval rohelise-kollase-lillakirju.

Anonymous said...

Mmm kui ihaldusväärne pakkumine :) Üldiselt lotoõnne pole mul kunagi olnud, kui aga nüüd peaks näkkama..no valida oleks hiiglama raske :D

Kayl

Kadri said...

Ka mina kolisin IT siia üle, tundus kuidagi mugavam ja avaram. Nii tore on siit leida Tegijaid, keda olen IT keskonnas suure huviga jälginud. Lõngad on väga kaunid:)

Unknown said...

Mul on isegi hea meel, kuna kasutan nagunii Google readerit, mis bloggeri uuendused mulle ise kätte toob. Õnne uues kodus! Tea et ka vanemaid postitusi saad siia üle tuua. Lõngad ka kõik sul kenad, ehk punane-valgega jäi teistest rohkem silma.
Roheline

Anonymous said...

Soovin sulle palju ilusaid ja uusi salle ning toredaid sissekandeid uues blogikeskkonnas. Olen isegi juurelnud ülekolimist, just kasutamise lihtsuse ja mugavuse tõttu. Aga sinu blogi tulen ikka ja jätkuvalt piiluma. Lõngadest on kõikse ilusam see lilla ja halliga...
Saadan Sulle kolimiskingituseks IT-sse privaatkirjaga ühe toreda pildi.

Tervitustega tööpink

Malle said...

Tere tulemast, vaatan ikka sinu imelisi pitse ja huvitavaid pärle. Super tubli oled ja jõuad palju ka.
Lõngadest ei saa kohe kuidagi mööda minna, meeldib eriti roosa.

Malle said...

Head kodunemist! Külastan sind ikka edasi. Endal ka Bloggeris üks blogi. Aga vot lõnga küll valida ei oska ja ega mul loosiõnne pole kah. Äkki sinise-lillakirju sobiks, all vasakul.
Silpsolps

viki said...

Oi, sa said ka oma isikliku kodu :) Tead ma omast kogemusest ütlen, et siin blogi teha on nagu pesast välja kargamine ja ise lendama õppimine :)
ma ka mõtlesin pikalt, sest siit on tihti ju raske leida aga, samas kui sa siin saad hakkama, siis ainult edu :)
Kallid ja edu, tööd lähevad aina võimsamaks ja fantastilisemaks :D

Ma nägin hommikul selle mängu nö reklaami ja ...ei teagi kas riskida ;)

Anonymous said...

Sinu uue blogi kujundus on väga-väga ilus! Kahju küll, et Su Isetegija blogi siia üle kolis, kuid ma käin ka seda blogi ikka aeg-ajalt piilumas! Lõngade kohta ütleks ma, et minu lemmik on see pildil all, üsna keskel olev kärtsroosa, mis läheb aina heledamaks ja heledamaks. Mul on ka teine lemmik, see on pildil paremalpool see kollane koos pruunika/lillaka seguga. Nende vahel ma ei oska otsustada hetkel... Loosiõnne mul küll ei ole ja arvatavasti ei saagi kunagi olema, kuid suured tervitused minu poolt!
Isetegijas olen: Hõbevaas

Diana Tammann said...

Palju õnne uues " kodus" :))
Sul on väga ilusad tööd: huvitavad ehted, kaunid sallid ja teised kudumid (sinult ostetud kindaid kannan ikka), väga kaunid värvitud lõngad. Kuigi mul tavaliselt loosiõnne ei ole siiski valin oma lemmiku lõnga. Üleval, ploomililla- roosa.
Mul on ka selles keskonnas oma blogi, küll aga vene keelne. :)
Edu sulle!

Unknown said...

Õnne uuele blogile! :)
Sellest ilusast lõngakuhjast jäi kõige enam silma ülemine roosa-lillaga lõngatokk. ;)
Karvakera

Unknown said...

oihh - siis tuleb siin su kauneid tegemisi piiluda. Ja lõngad on väga lahedad. Minu lemmik on paremal ülal punane. Täpselt loosimise systeemist aru ei saanud, aga see polegi tähtis. Jõudu sulle ja nobedust näppudele. Ise nyyd kiirelt kudule;).Näpudsügelevad Janne35 - isetegijast.

Annyliis said...

Selle blogi aadressi peab kindlasti meelde jätma, sest isetegijate blogis olin ma tihe külaline sinu imeilusaid töid piilumas ;). Õnne ja pikka iga blogimisel :D

/Annyliis/

Rees said...

Loosimise süsteem siis selline, et kõikide sõnumi jätnute nimed panen sedelitele kirja, siis lasen ühel oma lastest pimesi valida ja edasi kuulutan võitja välja ning kirjutan talle. Täpsustame siis lõngahuvid ja mis muud kui pakki saatma/kohtuma ;-))

Anonymous said...

Mina ka, mina ikka kaaaa! Ülaservas on üks ilus kärts-mürts roosalillakirju lõng, vat see on minu valik. Rõõmsat blogipesa soovin Sulle bloggeris! tumevalge

Kristab said...

Ikka natuke kahju, et Isetegijas sa rohkem ei blogi. Olid üks mu kindlatest lemmikutest. Peab nüüd oma mugavustsoonist välja tulema, et omale harjumust tekitada, ka mujal blogisid jälgida - loodan, et võtad Isetegijas tihti sõna, et su allkirja kaudu sulle lihtsamalt uude blogisse külla saaks ;-)
Ja lõngad, olen minagi su isevärvituid lõngu imetlenud, et ekraan õhkamisest udune. Erilised lemmikud on keras värvitud lõngad. Nagu need roosakad, punakad seal üleval vasakus nurgas! see on ju võimatu ühte lemmikut nimetada. Kui tõesti peab, siis roosam :-P
Edu sulle!

Snoopy said...

Eks tuleb vahetada isetegija link blogspoti vastu välja.. ;)
Ilus heleroheline-pruun ja paremal nurgas helesinised toonid on super. Oskaks ja julgeks ma ka ise lõnga värvida. Oeh.. roheline on nii ilus, et sooviks endale. ;)

Kadri said...

Ole tervitatud LõngaCaesar!! :)
Su katsetused on vägevad- ägedad! Mulle tundub ka eriti sümpaatne tuu kollase- lilla- rphelise kirju lõng ülal vasakul. Selline...muah! :)
Jõudu!

Mull

mariss said...

IT blogide oluliseks miinuseks on see, et neid ei saa readeris lugeda. väga tore sind bloggeris kohata :)
ja küll sa oled palju lõngu värvinud... eriti mõnus on see tumelilla ja roosaga lõng... ja siis veel tumelilla ja rohelisega... ja nii võiks seda loetelu veel kaua jätkata;)

Snowdrop said...

Väga vahvad lõngad, Sinu tehtud kauneid asju tasub vaadata kõikjalt, olgu see need siis IT-s, bloggeris või kusagil mujal! Eriti meeldib mulle alt vasakult helesinise ja lillaga lõng! Edu uue blogi pidamisel!

Anonymous said...

Edu igatahes, blogitamises, ilma ei võigi, sest meie silmad peavad ka seda ilu ometi ju nägema! Ja kas Sa arvad, et lõngadest oskab valida? Need ju kõik imeilusad....
Adelliine.

Anonymous said...

Ma olen alati arvanud, et minust ei saa iial kudujat. Üha enam tundub, et SINU pärast pean ma veel ükskord oma sõnu sööma. Ahvatlevad on need SINU lõngad ja tegemised - oi kui ahvatlevad!
Susserdis

Anonymous said...

Nonii, mina ei oska küll ei rõõmustada ega kurvastada Su kolimise üle - niikuinii jään Su blogis kolajaks ja tegemiste piilujaks !
Lõngadega on aga nii, et...ma ei teagi kas julgen piiksatada - ma olen ju nii pisitasa tegutseja ja kindlasti oleksid kõik teised väärilisemad kandidaadid nende kaunite lõngadega toimetama...
Noh, aga kui õnn otsustaks mind valida, siis minu süda ja silmad valiksid kindlalt välja türkiissini-valge lõnga (pildil paremal ülal), sest ...njahh, minu veri on ilmselt tõesti tembitud mereveega.
Tervitades ja ilusat peatselt algavat sügist ning... soovin, et Sul alati jätkuks aega selleks, mis Sulle endale enim rõõmu teeb !
Sant.

Anonymous said...

Vaat see oli nüüd küll pauküllatus! Sinu bloog on IT-s olnud üks neist vähestest mida igaljuhul ja alati huviga avanud olen, et mida põnevat oled lisanud... Loodan, et satun ikka siia ka tulevikus klikkama (seesama mugavustsooni värk, mida Kristab mainis)!
Lõngadest meeldivad üsna mitmed - kui loosiga peaks vedama, eks siis otsustan, mis neist kõige enam kuduma meelitab;)
perenna, IT-st

Anonymous said...

Nii palju ilusaid soove,et liitun nendega!Jätsin oma teate Isetegijasse-proovin ka siia kirjutada.Aga see on tõesti katsetus-minusugusele võhikule.Jõudu soovides-külli nurgake-

Anonymous said...

Jess,kommentaar toimib!minu lemmi siis-roosa-lillaga.-külli nurgake-

Anonymous said...

Panin su uue aadressi juba lemmikutesse ja kindlasti jään lugema. Lõngad on kõik imeilusad, kui valima peaks, siis oleks ikka jube raske:P
kribukrabu

Anonymous said...

Minul hea meel, et oled laheda blogi teinud. Jõudu!
Mulle meeldib roosa-lilla üleminekuga lõng!
carmely IT-st

Anonymous said...

Tulihobu jälgis ka Sinu blogi hoolega-Sul on väga ilusad asjad. Mõtlesin alati, et kuna minul tekib jälle niipalju viitsimist, et mõni suur sall valmis kududa... Aga edu Sulle uues keskkonnas ja kui lugeda kommentaare siis on juba palju tuttavaid ees. Lõngadest meeldivad sinised toonid, eriti ilus on see lillakassinine.

Anonymous said...

See on esimene blogi mis avasin uhiuues arvutis täna :) Seega sai kohe ka link pandud. Uue blogikodu puhul palju õnne, pitsimeistrite blogid on ka minu lugemisvara:) Lõngadest parimat valida ei oska, sest mu silmad hakkasid kohutavaslt hiilgama neid nähes :) :) :) Ja milliseid ilusaid pitse neist KÕIGIST saab kududa!!!
Moni

Anonymous said...

Väge lahe blogi:)
Mulle meeldis ülevalt see lilla ja roosaga lõng.
-lilleke708-

Sirje said...

Ma ei suudagi otsustada, milline rohelise-lillakirjudest lõngadest see kõige ilusam on...Nobedaid näppe ja ilusaid pilte!

Anonymous said...

Niiii... lisasin Su oma blogisõpradesse juurde ja loodan, et siia hakkad ka muidujuttu kirjutama - tahaks kangesti Sinust rohkem teada...
Lõngadest meeldisid mulle paremal poole kollase-punakaspruuniga ning vasakul keskel olev halli-mustikalillaga...
tervitades Della IT-st

Kadri Kivistik said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ooo! Vägagi tervitatav, et minu lemmikblogi Isetegijatest on endale uue kuue saanud. Loodan, et see inspirtasiooni hulk, mis sinu blogist olen alati saanud, edaspidi ei väheneks. Miks peakski, eksole.
Igaljuhul, kui on lootust midagi saada, siis tulevad kiidusõnad küll kergemini suust välja, kuid oligi aeg need lõpuks edastada. Lõngadest jäi kõige enam silma paremal pool olev kollasekirju.
Liiisa IT-st

meeli said...

Mina ei pretendeeri ühelegi sallilõngale, olen neid kokku juba piisavalt ahnitsenud. Ma tahtsin lihtsalt kiita sinu lõngade värve, säravad ja püüavad pilku. Tubli!

Grethe said...

Tervitused uues blogikodus:)

Eowyn,
kes ka kolis natuke.

Maria said...

Olen juba tükk aega sinu blogis uudistamas käinud, väga armsad asjad :)Lõngad on ka tohutult kaunid! Eriti meeldib mulle ülevalt kõige parempoolne lõng, see sinakas-beešikas.
Edu uue blogiga :)

Anonymous said...

Üks minu lemmikumaid blogisid, kellel ikka silma peal hoidnud olen. Eks peab siis edaspidi siin hakkama piilumas käima.
Minul pole kunagi loosiõnne olnud, hoiame siis seekord pöialt.
Kõik lõngad on lihtsalt super ilusad, eriti hakkasid silma üleval keskel roosa-lilla kirju, selle kõrval olev kollase- rohelise- punase kirju, paremal kollane kirju ja vasakul sinise-lilla kirju. Lõngahulluna sooviks neid kõiki. :)


Kaili7

Unknown said...

Mind valldas ütlemata kurb tunne, kui lugesin, et oled ära kolinud. Nii koduselt mõnus oli alati uuemaid IT blogi postitusi vaadates Sind ka nende seast leida. Pean tunnistama, et oled üks kolmest, kelle blogi postitusi ei jäta ma kunagi lugemata ja ikka-jälle pöördun nende poole tagasi. Või julgelt öelda, et iga postitus on 2 korda läbi loetud.
Vaatamata kolimisele ei unusta ma Sind külastada ka uuel aadressil! Jõudu ja jaksu ka edaspidiseks, näita ikka oma fantastilisi salle ja julgeid ehteid, jätka samas vaimus lõngade värvimisega, need tulevad Sul mega ilusad välja. Minule meeldib kõikse rohkem vist see roosades- lillades toonides üleval keskel, samas on ka väga mõnus kollane pruuniga paremas ääres ja sinine lillaga vasakul kerade kõrval... kõik on fantastilised!!
Selle kirjutas Minni ITst.

Anonymous said...

Hommikust! Sinu blogi on olnud üks minu lemmikutest! No mis "on olnud", issake, on edaspidi ka!:) Ja olen alati imestanud, et kuidas Sa küll jõuad - töö ja lapsed ja kodu ja sõbrad-tuttavad ... Superluks! Jõudu Sulle! See pruuni-rohelisega all paremas nurgas ... mmmmmmm, seda hing ihaldaks küll. Tervitustega rl IT-st.

Helen said...

Tere Rees!
Neid võrratult ilusaid kootud rätte näeb nüüd siis siit. Mul endal on Bloggeris ka blogid juba enne IT blogi. Kuid olen neid mõlemaid praegu "pidanud"

Lõngadest meeldib see keskmine rohekas-meresinine.

(ITs olen Sunray -Bloggeris Helkar.)

Anonymous said...

Väga vahva ja ilusa uue blogi oled omale kujundanud! Edu sulle uues keskkonnas! Sinu tegemistel hoian kindlasti jätkuvalt silma peal!
Lõngadest meeldib väga see helesinise- tumesinise kirju ülevalt keskelt.
aili62 IT-st

Unknown said...

IT-s vaatasin iga Su uut poostitust, nüüd tuleb ise hoolsam olla ja siin vaatamas käia. Lõngadest meeldib see tumedam punane ja sinine ka :)
Edu uues keskkonnas!

Brixuk said...

Ma totaalselt armastan su salle ja rätikuid. Kadedaks kohe ajab, ise ju ei oska :) Edu sulle! :D

Unknown said...

Lõngaga mässaja blogi oli alati esimeste hulgas, mis läbi sai uuritud. Bloggeri blogideni jõuan tavaliselt siis kui väga igav on, aga seda ei juhtu just eriti tihti. Nüüd peab vist oma harjumusi muutma :) Kai

Riinukas said...

Lisasin su google readerisse, seal sa juba mulle 2 silma vahele ei jää ;) isetegijas võib seda juhtuda küll

Lõngadest on ilus keskel fuksiaroosaga ja üleval lillaga

miokas said...

Mitte lõnga pärast ei jäta siia märki maha, vaid lihtsalt tunnen head meelt, et su blogi saab nyyd Rss-kaudu jälgida ja uued postitused tulevad suisa ise "koju kätte" :D
Saladuskatte all ytlen, et tegelen ise ka praegu pesast väljalendamise ehk kolimisega.

Anonymous said...

Mirjum
Sinu postitus on minu jaoks alati oodatud olnud. Su tööd on võrratud. Igatahes savesin Sinu uue blogi aadressi endale arvutisse ära. Tõesti kõik lõngad on ilusad. Kuid see siniste varieerumisega lõnga on ilusaim (heledam ja tumadam sinine).

Anonymous said...

Tegelikult pole ju oluline, kus täpselt just Sinu blogi asub. IT-s olen ikka Sinu tegemisi vaatamas käinud ja kindlasti piilun ka siia:) Lõngadest meeldib enam roosa-lilla kirju, ja mereroheline seal keskel ka mõnusat tooni.
Edu Sulle:D
myrri ITst

Anonymous said...

Vaatan alati su ilusaid töid ja loodan, et võibolla kirjutad nüüd oma uues blogis muidu juttu ka :) Lõngajagamine on ääretult vahva idee! (Mulle meeldivad need ülemised sinised, ei teagi, kumb see ilusam on.)
Tutsbert (IT)

Vaima said...

Igati tervitatav. Siit on leidminegi lihtsam, Jään ilusaid ja huvitavaid töid edaspidigi ootama.
Mamps

Lillysmuul said...

Hahaa! Nyyd sa tead tapselt kes su blogi lugemas kaivad.
Ma jagan ka :
kui sul kunagi blogipidamise n6uandeid vaja siis leiad neid mu teisest blogist ideraator.blogspot.com
Seal saab ka kysimusi esitada...
Aga l6ngad on sul t6esti vesistama ajavad, nyyd tean kust tellida kui isu tuleb. ;)
Ilus blogi muide!!!!

Related Posts with Thumbnails