Thursday, October 8, 2009

Muutuste aeg...

Tänase päeva suur otsus- lõpetan nutu ja hala ning ostan endale uue fotoka. Sallid seisavad, paar uutki juba lisandunud ja mina nagu kana takus- küla pealt laenatud ei saa ja mehe oma põlgan kehvaks. Otsust kaalusin kaua, sest piduriks on rahanumber. Muidugi tahaks korralikku peegelkaamerat, millest jätkuks pikkadeks aastateks (kui ma just vahepeal meeletut arengut kusagil kursustel endale ei korralda). Aga kui ei saa, siis ei saa. Pikalt kaalutud otsusena ostsin ära sellise aparaadi nagu Pentax Optio X70. Kõik peale aku on selle aparaadi juures hää. Aku olevat väga väikese võimekusega. Aga noh, ega kõrget kunsti ei peagi hulgi tegema, ikka natukehaaval, eksole ;-)) Ja nüüd tuleb varuda kannatust, et üle neti tellitud kaup ikka kenasti kohale saaks. Aga mis kõige tähtsam muutus- teate, ma lõpetan suitsetamise! Lõpetamine tuleb ülehomme, sest praegu ma veel kompostin oma ajusid ja käin ära veel ühe pingelise töövahetuse. Siis olen valmis kõigeks. Ajude kompostimisega olen juba nädalajagu tegelenud. See suitsetamise mahajätmine ongi tegelikult kahe kõrva vahel kinni! Ma tean täpselt, kui rasked need esimesed päevad on... Mingil hetkel hakkad natuke nagu vabisema ja kogu aega ajab jooma, kärkimisest ja närvilisusest ma ei julge kõssatagi. Aga pole hullu, seekord on otsus ikka üsna kindel. Nüüd ma olen teile ka rääkinud ja see kohustab mind veelgi... Hoidke mulle tasakesi pöialt, eks!

6 comments:

KülliKaisa said...

hoian sulle pöialt :D
Külli

Krentu said...

Väga vapper ja õige otsus! Säästad tervist ja raha. Kas selline asi ei motiveeriks, kui iga ostmata jäetud suitsupaki raha paned kassase ja hiljem saad selle eest nt lõnga osta?
Ma kunagi isalt küsisin, et no miks sa ometi suitsetamist maha ei jäta? Isa vastas, et hea küll, ma jätan, aga sina jäta siis magusa söömine maha. Siis sain aru, kui raske see võib olla, sest mina ei saa ilma magusata üldse elada. Mul tekivad kohe võõrutusnähud. Ja isa sõnad tulevad mul nii tihti meelde, kui jälle teetassi kõrvale mõnusalt komme söön :)

Anonymous said...

Visadust ja kindlat meelt Sulle !
Pöidlad-varbad sõlmes.
Sant.

Muhv said...

Igatahes hoian pöialt ja olen täitsa kindel, et see sul õnnestub! Minu emal õnnestus see kõrges vanuses peale 30a suitsetamist. Mitte esimesel korral, siis oli väga halvasti tundnud. Aga ükskord, pool aastat hiljem, käis peas klikk ära, jättis päevapealt maha ja ei mingeid nähte. Nii et kui sul on see hõige hetk, siis saad hakkama!

Virmaline said...

Edu, arvan, et saad sellega hakkama. Uue digika suhtes olen kade, tahaks omale ka sellist:$

Tiina said...

tintsik hoiab pöialt ja soovib mõnusat suitsuvaba elu! Kui raskeks läheb, anna teada, tekitame motivatsiooni juurde :D

Related Posts with Thumbnails