Thursday, November 12, 2009

Igaühe jaoks on kuskil keegi...

... ütleb vana ja imeilus laulusalm. Eilse päeva kontekstis võiks seda aga ümber sõnastada, et iga ehte jaoks on kuskil keegi. Käisin nimelt oma kolleegidele enne jõulu ehteid ja salle pakkumas. Tohutult armas on kohata suhtumist, et see, mis ma teen, on tõesti hea ja õige. Eks on vist ka nii, et kui tegijat ennast tunned, siis saavad asjad uue vaatenurga. Tänasest sai uue omaniku poole teele pandud ka Haapsalu sall. Mitmes ta nüüd numbrilt oligi? Kui meelde tuletada ja järgi vaadata, siis number üheksa. Number 11 sai mõned päevad tagasi ka uude kodusse . Pildid oleksid äärepealt tegemata jäänud! Lihtsalt nii kiire on kogu aeg, et kõik kohustused, mis vähegi kusagile kaugemasse tulevikku lükata annab, ma ka lükkan. Ja pildistamised jäävad siis tulevalgele ja viimasesst õhtusse... Ma tean, et pole ilus, sallid on ju väärikad. Ma tean ja häbenen ka natuke.
Üheksa päeva pärast toimub midagi vahvat! Üks ettevõtmine minu poolt... Arvake ära, mis? Kes arvab esimesena õigesti, saab valida endale ühe sõrmuse! Ikka sellest sõrmusepilvest, mis viimaseid poste läbinud on. Õigemini, osa pilve on küll juba teiste poolt kodustatud, aga uskuge, järel on neid ka. Kätte saab selle sõrmuse muidugi sellesse "õigesse vastusesse" ennast möllides ja kaasa lüües! Niisiis- mis toimub järgmisel nädalavahetusel?

6 comments:

Epp said...

Imeilus ja udupeen, õrn, aga samas kuidagi võimas ja väega. Kas see äärepitsi muster on tollest Ilusast Uuest Raamatust?

Tervitused Frankfurdist,
Epp

Virmaline said...

Loomulikult Sinu juhendatud paberhelmeste tegemise kursus;)

Rees said...

Õige vastus, kursus toimub ja võimalik, et viimast korda.

Kui Virmaline end nüüd 22.11 kohale toimetab, siis palun- saad valida endale sõrmuse!!!

Epule: muster pärineb siiski Pitsilistest Koekirjadest ja on tehtud väikeseid mugandusi.

Virmaline said...

Jah, see väike detail jäi mul lugedes kahe silma vahele:$, annaks võidu edasi järgmisele soovijale, sest ma siiralt kahtlen et ma Tartust kohale jõuan:P

Kiku said...

Assa krt! Ma tahtsin ka öelda et kursus paberhelmeste tegemiseks, aga näed Virmaline on juba napsanud sõrmuse! :D
Tegelt tahtsin ka kursusele tulla, aga ei sobinud see aeg! :( Ja nats kaugel ka!

Tuulike Kivestu-Rotella said...

Aahh! Need kootud pitsid on tõeliselt hurmavad!

Related Posts with Thumbnails