Saturday, February 13, 2010

Vabadus!!!

Ojee, valmis said need kardinad, mis nii pikalt mu tähelepanu ja aega enda küljes hoidsid! Viimasel on ülemine äär veel kõpitseda ja siis saab nad tehtuks lugeda! Väga hea tunne on suurt asja nö kaelast ära saada, sest juba mõnda aega on isu teha pisiasju mind seganud. Kleebid mõne käevõru ja ei midagi enamat... kuigi tahaks.

Ega ma selle vabaduseda muud paremat peale osanud hakata, kui et alustasin uut haapsalu salli. Kaks kuud kudumispaastu oli mu käed ikka päris kangeks muutnud ja seitse-kaheksa rida läks aega enne, kui "tunne" tagasi tuli ja ma jälle ennast omas elemendis tundma hakkasin. Nagu pildilt näha, siis vahepeal on mu sünnipäevakink Hong-Kongist kohale jõudnud. Vägev mustriraamat, mis algul lausa ohhetama võttis. Töö juures ühele kollegile seletasin, et "Ma arvasin, et mu silmad on juba kõike näinud, aga see raamat on ikka super! Millised mustrid, millised võrratud keerdsilmused!!!" Kolleeg noogutas asjatundlikult pead .Vaatas pika pilguga, mõeldes, et oh vaeseke, täielik hull! Jutt käis suitsunurgas ja nagu muuseas, kolleeg on selline jõrm meesterahvas... Hirnu herneks!
Readerit lugedes täna muud pole, kui Valentinipäev ja Valentinipäev! Võõras püha mu jaoks, pole midagi parata. Vene ajast pärit inimene ei pruugigi sellega harjuda. Ja miks ka peaks, eksole!? Et ka natuke kingitustest rääkida, siis võib-olla vanadest. 
Tegime perekeskis omavahel jõulueelseid kingitusi.Esimene advent oli üleandmise aeg ja idee saime Isetegija foorumi värvipakkidest. Roheline, punane ja valge- milline on lemmik... 
 
Loosiga tegin mina kingi tütrele, mu teinepool aga mulle endale. See viimane oli ikka üllatus küll!
Nagu näete, on tegemist plaadikaanega. Kujutage ette, mees käis õhtul töö juures, et rahu ja vaikust saada,  kontsertiinat kääksutamas ja lindiastas siis selle ning tegi mulle plaadi! Kuna me leppisime omavahel kokku, et kink peab olema isetehtud, siis ta leidis, et see on ainuke, mida tema ka ise teha oskab. Nii armas, kuigi tegemist on tõepoolest sõna otseses mõttes väikese diatoonilise bisonoorse helisaastega ;-)))
Tekst lähemalt:



2 comments:

Kayl said...

Niiii lahe kink :D ...ja et sa ikka jõuad neid udupeeneid pitse nii suurte töödena teha. Super !

Polkovnik (Kadri) said...

Mehed suudavad üllatada. Alati. Väga vahva kingituste vahetus.

Related Posts with Thumbnails