Tuesday, July 5, 2011

Kudumine kohapeal...

Ma arvan, et Pärnu on veel lahedam  ilma Hansamölluta. Kindlasti kohe! Vaikne pärastlõuna, meeldiv seltskond, vardad, võib-olla tassike kohvi...

Kas te olete näinud peenes ristpistes tikituna tervet diivanit, kus leidub nii olustikupilte talutöödest kui ka Mona-Lisa? Perfektses, samas meeletus värvimöllus. (ma ei julgeks sellele istudagi...) Või kas olete näinud maale, mis sünnivad vaid spaatlit kasutades ning panevad südame sulama oma toonide ning malbete aktidega? Vihjeks veel, et leidub ka Liina Viirat mitu riiulitäit korraga ja veel palju peent ja maitsekat käsitööd (ma pigem ütleks, et kunsti).

Ma arvan, et ei ole ka palju neid, kes on näinud korsetitegijat tööhoos, õmblused imepeened ja nõel täpne. Käsitsi, muide!!

Kui ma nüüd huvi suutsin tekitada, siis olge lahked- reedel oleme Lauraga Pärnus Vuhti galeriis (Ringi tn 40)  koos tööhoos ning valmis kõikidele soovijatele omi nippe jagama! Kohal olen hiljemalt kell kaks ja koon umbes kella viieni.

Kui kellelgi peks vaja olema kvaliteetset sallilõnga, siis võin seda  soovijale kaasa võtta (kuid enne kirjuta mulle, palun, millist tooni ja kui palju!) Ilma nuppudeta salli jagu lõnga maksab vaid 2 eurot :-)

2 comments:

Diana Tammann said...

ooo, mis tore uudis! Hansapäevadelt ma sind ei leidnud... Tulen Vuhtist läbi. Sallilõngast oleksin ka huvitatud... valget ja mõnda õrna tooni. :)Kahe nuppudega sallijagu.

Rees said...

Diana, võtan sulle natuke hääd lõnga kaasa. Valget ja beeži. Tere tulemast! :-)

Related Posts with Thumbnails