Monday, September 19, 2011

Headest uudistest räägi ruttu!

Eks ta tõsi ole, et häid uudiseid tuleb ruttu rääkida. Kuulake siis!

Esiteks- ma tean, et Ahtil Sujuri OÜst on valmis ports salliraame. Mine linki mööda FBsse ja pildialbumi keskosast näed neid- kasutusala nii ristküliku kui ka kolmnurgakujuliselt. Kui tahad endale ka, võta kohe ühendust sujur@sujur.ee , sest kuniks häid asju ikka on...

Teiseks- nüüd on kokku lepitud töötubade toimumised Pärnus. Läheb aega enam kui kuu, aga küll ma siis uuesti seda kui head uudist räägin, et koos minuga saab teha plastpudelitest lilli, kangajääkidest õisi/prosse ning mu "kole-ehete" sarnaseid tugevaid paberist käevõrusid. Ikka ühekaupa, igale tegevusele oma laupäev plaanis. Kes kohe kindlasti maha magada ei taha, siis saatke mulle meil, panen teile õigel ajal meeldetuletuse teele või poetage soov siia kommentaariumisse.

Ja kolmandaks- Tartus Tuleloo kirjutab, kuidas sealmaal saab end harida autoriõiguste vallas. Korralikult ja põhjalikult. Tähelepanu registreerumise viimasele kuupäevale! See kohevarsti käes.

4 comments:

Triin said...

Mina soovin Pärnu kohtumistel osaleda :) Kuulsin heast uudisest juba laupäeval Lõngastuudios :)

Rees said...

Ahah, no siis sa kuulsid täiesti otse allikast :-))
Panin su profiilist leitud meili nimekirja esinumbriks ja saadan sulle kindlasti meeldetuletuse.
Võta sõbrad ka kaasa!

Anonymous said...

Ma plaanin oma raami kellgile maha ärida, kuna mu korteri jaoks on ta liiga suur :S ja sallid enamuses väiksemad kui raami kapasiteet võimaldab.
Aga sa oled tubli ja jaksad palju :)
-Monika

Anonymous said...

Monika, kuidas saaks sinuga ühendust võtta? Raami mõõdud, ehk mõni pilt ka, asukoht ja hind jne?
ET

Related Posts with Thumbnails