Thursday, June 15, 2017

Isiklik väljakutse Instagramis

Et kõik ausalt ära rääkida, sain esiteks aru, et blogimajanduse aeg on omal moel otsa saamas. Ei, mina ehk isegi viitsiks kirjutada, aga uuema aja mood on vaid pilte lapata, mitte lugemisega aega raisata. Seejärel jõudsin arusaamale, et kui ma ei proovi vooluga kaasa minna, ei saa ma kunagi teada, kas see mullegi meeldida võiks. Kolmandaks sain aru, et ma pean ennast kuidagi jõulisemalt distsiplineerima, kui tahan olla sotsiaalmeedias nähtav. Kõik kolm mõtet kokku viisid mind neljandale ja kõige hullemale- ma pean tegema konto Instagramis! 

Jõuline distsiplineerimine tähendab seda, et kolme kuu jooksul ma postitan iga päev ühe pildi oma käsitöölise-elust. Midaiganes ma sel päeval ka ette ei võta. Isiklikuks arenguprogrammiks olen võtnud, et kusagilt 70-ndast fotost võiks fotokäe ja -silma arenemine olla ka märgatav :-) Ma nimelt ei pea end piisavalt heaks pilditegijaks. Vaatab, kas treening mõjub.

Täna kestab inimkatse neljas päev ja ma pean ütlema, et mulle ei meeldi Instagram keskkonnana kui sellisena. Ütlen seda kasutusmugavust silmas pidades. Probleem on kindlasti ka selles, et ma ei kasuta Androidil jooksvaid seadmeid. Mul on Windowsi telefon, tahvel Windowsiga ning läpakas samuti. Tirides alla rakendusi, on mul kolme sorti ekraanivormidega Insta-elukas ja kuigi nuppe on seal vähe, satun ma ikka veel kimbatusse. Mismõttes ei saa pilti kusagilt kataloogist laadida?! Seadete paneeligi on lausa kahes variandis... Vanainimesele meeldiks hiirega ikoonile liikudes vihjamisi näha, mida ikoon endas peidab, mida teha plaanib. Olgu, nad on küll piltidena arusaadavad ja peaks olema ka intuitiivselt arusaadavad, aga võimalik, et probleem on hoopis mu aju ehituses. Ikkagi 1976. aasta väljalase. 

Kes tahab vaadata, kuidas katsed edenevad, siis minu konto Instagramis on longalangi nimega ja vähemasti neljanda päeva õhtuks annan veel lubaduse, et püsin reel. 86 suurepärast järgnevat päeva ootavad ju päevikuna ülestähendamist! 
Tänane pilt oli pikalt tehtud tööde korvis oodanud Silvia kirjaga sallile äärepitsi külgesilmamisest. Sall on 70%merseriseeritud villast, 30%kašmiirist ja seda ootab pikisilmi üks proua Ameerikas.

5 comments:

Arella said...

Uudishimulikult klikin juba hommikust saati uut pilti oodates 😉

Diana Tammann said...

Mina ootan ka... Järsku kargas pähe, nüüd saan sinule korralikult vihjata salli piltide juues ;)

Rees said...

Küllap blogi mulle aegade lõpuni jääb ja siin on kõige enam infot, on kõige "minulikum", aga katsetama peab. Ehk hakkab Insta isegk meeldima, kes teab

Sinna Tagasi said...

Oi, kuidas ma tahaks tormata praegu su kõrvale ja näidata, kui lihtne see on (IG siis) ja jagada kõiki neid toredaid inimesi, kelle piltidest ma inspiratsiooni saan iga päev! Ma aiman, et osa raskusi tuleneb just androidi/apple mittekasutamisest (saab küll kaustast pilte laadida). Mina jälle olen alustamas oma ettevõtja teekonda ka kaalun blogi pidamst ja mulle tundub see 'oi, kui raske' :) Igal juhul jõudu sulle ja ma loodan, et saate Instagrammiga sõbraks!
(tütarlaps, kes bussijaamas ostist sult kunagi kaks suurt poolitäit sallilõnga tervitab)

Rees said...

Oi, kallis Sinna Tagasi! Ma nii tahaksin teada, kes Sa oled, sest busijaamas on minult korduvalt lõngapakke saadud! :-)
Igatahes ma soovin Sulle jaksu ja edu!

Related Posts with Thumbnails