Sunday, August 14, 2011

Haapsalu salli päev 2011, aga ilma minuta :-(

Foto: A.Tarmula
Tehnika vedas alt ja midagi ei olnud parata, aga Haapsallu mina ei saanud. Tagantjärele lohutan, et ju see siis nii ei pidanud minema, et ma sel aastal koon...
Aga 14 naist kudusid ja nähtavasti oli neil vahva.

Palju õnne võitjatele! Näiteks Helenist on saanud nüüd esikohaomanik ehk udupeen sallimammu, nagu ta ise end nimetab ning Signe viis koju sel aastal (minu kaheaastase traditsioonilise) kolmanda koha ning oli ka publiku lemmik. Väga, väga vahva! Ka teise koha omanikule Taimile õnnitlused!

Kui ma uudistenäljasena siin internetiust kraapisin, siis esimesena pakkusid mulle rõõmu Meeli pildid ja väike ülevaade. Äärmiselt kaunid pildid on ka Kailille blogis. Aitäh päeva jagamast! Nooruse eripreemia pälvis Kaidi Kätlyn ja ka tema blogis saab meeleolust aimu.

Palju õnne kõigile, kes osalesid ja kes võitsid! Järgmisel aastal loodan taas laua taga vardaid klõbistada.

4 comments:

helikene said...

Tähendab- ma polnud pime, Sind lihtsalt ei olnud seal. Järgmisel aastal enam ei võistelda, vaid toimub kooskudumine. See saab ilmselt väga huvitav olema.

Rees said...

Ohoh, enam ei võistledagi või? No sellest on kahju küll. Mulle oleks see meeldinud, motiveerinud jne

AlexRobin said...

KOOSKUDUMINE?
Uue rätikuramatu esitlemisel võime kõik koos kududa (i) või pühapäeviti kesklinna sõbralikus kohvikus, aga sallipäevadele mingi motivaator peaks ju ikka jääma ja võimalus oma taset meistritel hinnata lasta.

Pipilikud tegemised said...

Kahju, et suurtegijat üritusel näha ei olnud :( Tänan meeldiva reportaazi eest ja võimaluse eest mõnd pilti ka enda osalemisest näha ;)
Ja jah ... järgmisel aastal kooskudumine ning ehk Guinessi rekordi katsetamine;)

Related Posts with Thumbnails