Tuesday, October 18, 2011

Lõngajahile!

Haapsalu sall Vausabakirjaga
Kas saab olla kuduja jaoks veel suuremat meelitamist, kui et mees pakub välja end autojuhiks ja lubab osta lõnga nii umbes kümmekond kilo... Ei, ei näinud unes! Päriselt lähen täna Raasiku villavabrikusse, kuhu ma veel varem sattunud ei olegi.

Kui ma sain katsuda Rioni Raasiku lõngast tehtud kleidikest, mis oli üllatavalt pehme, siis veenis see mind lõplikult, et peaks ikka ära käima. Tulemas on pime ning kole aeg, potis lõnga värvides tuju tõsta pole  paha mõte, eksole.

Tänase posti pilt on vausabakirjaga sallist, mis jõudis just uue omanikuni. Õigemini jõudis vaheetapina ühe kena naisterahva kätte, kes selle jõuludeks tellis. Jah, täiesti mõistlik on juba jõulukinkidele mõtlema hakata! Kuna ma ka kingimajanduses olen see "25nda tunni inimene", siis päris tõsiselt pean lugu neist, kes suudavad stressivabamalt oma lähedaste rõõmustamisele mõelda.

Mis uudist veel? Pühapäeval olen  Tallinna tulemas. Kudumiskursused pitsihuvilistele on taas sinna jõudnud. Eelmisel laupäeval Pärnus kokku saanud väike, kuid usin seltskond tegi südame soojaks. See annab palju jõudu, kui näed, et inimestel on su mõtteteradest kasu.

Kes veel ei tea, siis kursustel räägin ma ära ka kõik oma "ämbrid" et säästa teisi samadesse astumast. Jah, nii julge olengi :-) Ja nende kõrvale muud kasulikku pitsitegemisejuttu ka ning koos kootud proovitöö on selleks, mis näitab ära, millised on su kudutalendi lihvimist vajavad küljed. Et saaksid särada!15-leheküljelise kokkuvõtliku materjali saab ka iga osaline kaasa.

Tallinna kursuste korraldaja, registreerija ja toimumiskoht: Käsitööjaam. Kohtumiseni seal!


1 comment:

Olen Ülle.... said...

Ma kindlasti ühel päeval jõuan su kursusele, sest pitsimustriga alles algaja, ülesloomine juba teine jne lihtsalt aega napib, aga sina oled tubli-tubli ja kõik on nii ilus, et võtab sõnatuks :)))

Related Posts with Thumbnails