Monday, January 18, 2010

Milline oleks parim puhkus e vaba õhtupooliku veetmise viis?

Mhh, küsimus on retooriline, sest vastus on: andke mulle aega ja pudi-padi, mida näppida. Kinno pole vaja, külla ka mitte!
Võlusõna: taaskasutus!!! Vesi minu veskile ja parim viis puhata ning fantaasial lennata lasta.

See lilleke on osa minu vanast jopest. Jope oli vahva, kahtepidikantav ja õhuke, kuid seljariideks ei saanudki, sest ostes tundus paras, aga tegelikkuses oli suur. Ühelt poolt hõbedaselt hall, teiselt poolt must. Kuidas sa siis viskad lihtsalt riiet minema?! Ei viska ju! Mina tükeldasin ta ära ja tegin lilledeks, osa materjali veel ootamaski. Jope must pool siis näha järgmisel pildil:

Tegelikult peaks selle musta lille puhul hitt olema hoopis nööbikene südamikus. Beež pits muidugi ka. Pitsiriba on pärit sõrmusepadja tegemise ajast. Kokkuhoidliku inimesena ei raatsi ma tihtipeale ribasid ja väiksemaid jääke ära visata, eriti kui on näha, et neist miskit saaks ja need mind inspireerivad. Pits oli kallis ja ilus, nüüd on näha, et ka kasutamiskõlbulik.Täinahku veel ei korja, aga tundub, et seegi aeg vist kaugel pole.
Nööp... ah nende nööpidega on mul viimase paari aasta sees tekkinud mingi eriline suhe. Ei saa ise aru ka miks ja mis suhe selline. Aga no vaadake ise, kas pole kena!?! Klõpsake suureks ja armuge sellesse lihtsasse vasekarva pöörisesse ;-))

Järgmise lillekese nööp on täpselt niisama armastusväärne kui eelmisel. Need muide on kaltsupoenööbid! Kuna olen seal selline helde käega käija, siis sain paar peotäit nöpse lausa tasuta. Harva ma käin, aga siis ka šoppan rõõmuga ja põhjalikult. Kangas, too punane, on pärit voodikatte servast, mida natuke lühendama pidin.

Ja lõpuks tükk šampanjakarva pidulikust pluusist, millele kunagi ammu triikrauaga augu sisse lasin. Ära visata ei raatsinud ja nüüd hakkab ta elama siis uut elu. Südamikus viimase pontšo tegemisest jäänud lõngakribal:

9 comments:

Polkovnik (Kadri) said...

Sa oled geniaalne.

Kadri

Meeli said...

V A P U S T A V !

Oi, ma olen kohe su ande peale kade, hea mõttes ikka.

Anonymous said...

AstraC arvab, et sinu stiil on huvitav ja kordumatu. Mulle meeldib ja omanäolised inimesed on alati huvitavad.

MARRE said...

väga ilusad! ja nööbid on muidugi erisümpaatsed. Hästi tore on lugeda nende riidetükkide saamis- ja ajaloost :)

MARRE said...

p.s. jään täinahkadest lilli ootama :P

rajaleidja said...

kaunid, ma peaks oma nööbikogu üles pildistama, seal olla mehe hinnangul selliseidki nööpe mis pidavat sellised prossid eriti kalliks tegema. Sarnane keerunööp on mul ka olemas, aga mitte vasekarva vaid pigem hõbedane

Kelly26 said...

:)
Niiii tore, et taaskasutad. Nööbid on vinged, lood kangatükkidest veelgi ägedamad. Kogu postitus paneb mõtte tööle ja käed tegutsemisisu täis. Aitäh, lähen nüüd taaskasutama!

Siret said...

Hiigla ilusad! Üks ilusam kui teine :D

Viimane lill oma südamikuga on eriti lemmik!

Ja ribakeste ettenägelik alleshoidmine on tegelikult tubli (nagu näha) - kuigi ma just hiljuti juhtusin lugema mingit artiklit teemal - kuidas üleliigsest kraamist elamises lahti saada. Mind ka see eriti ei veennud pean mainima. Vähe on asju, millel pole potensiaali.

Aga jah, eks oleks tore, kui oleks töötuba,kus kõike seda potensiaali ka ladustada oleks ruumi ;-)

Mari said...

Väga kaunis, lase aga sama hoogsalt edasi!
pai

Related Posts with Thumbnails