Saturday, September 3, 2011

Haapsalu rätt Saarakirja blogis

Väga armas, kirjastuse blogis nüüd ka eestikeelne reklaam olemas.

-: Ootamine on põnev!:

Ootused ON kõrged. Ma tunnen, kuidas ärevus vaikselt hinge poeb ja ootaks justnagu lapsepõlves jõuluvana. Kujutlen juba end seda roosat raamatut naudisklemas.

Seda enam, et kevadel ühes käsitööfoorumis kui juttu tuli sellest, kas Haapsalu mail ka kolmnurkseid rätte kootud, julgesin iitsatada, et on küll. Isegi omad reeglid olla välja kujunenud...  Mispeale sain kommentaariks ühelt muidu targalt ja armsalt kudujalt et mida hekki, need pole ju haapsalu sallid, ärme rohkem sellest räägi!  :-)) Eks vaatab siis, palju neist raamatus tutvustatud saab.

3 comments:

nordwolke said...

Suurepärane!
Chances may be good that it might be published earlier then, it seems.

ieska said...

Nüüd Haapsalu omadel koduleht ka kohekohe valmis ja äkki lõpuks ometi saab otsa aeg, kus igaüks oma mätta otsast teisi kudujaid valedeks materdab ja algaiaid vaat' et kaikaga piruka juurest minema peksab.

Martaberta Kompulsiivkuduja said...

Ma ei saa üldse aru, miks on vaja seda "omad ja võõrad, õiged ja valed"-mängu kogu aeg mängida... Mida rohkem tegijaid, seda paksem kultuurikiht ja seda tõenäolisem on traditsiooni säilimine/arenemine. Ega see sallikudumine ei pea ju ka olema mingi fossiilne tegevus, et nii oli 100 aastat tagasi ja aamen! Asjade arenemine on kiiduväärt! Aga raamat on ilus...
Edu kõikidele sallikudujatele, hoolimata nende elukohast ja seosest Haapsaluga!

Related Posts with Thumbnails